Detail info
Close

Miss Horehronie 2018

Miss Horehronie 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Už túto jeseň máte možnosť zažiť jedinečnú súťaž krásy Miss Horehronie 2018 a to 27. októbra o 19:00 v Ministry of Fun - Banská Bystrica. Na finále nielenže spoznáte najkrajšiu slečnu Horehronia, ale uvidíte módnu show rôznych renomovaných dizajnérov a odevných značiek a užijete si príjemný večer v sprievode známych interprétov zo slovenskej ale aj českej hudobnej scény. Hostiteľom večera bude známy český herec, hudobník a moderátor Jakub Prachař.

Každá vstupenka zahŕňa možnosť účasti na Afterparty Miss Horehronie, ktorá sa uskutočí v pristoroch Ministry of Fun Banská Bystrica.

Pri zakúpení VIP lístka, alebo BOXu získavate navyše možnosť účasti na Recepcii vo VIP zóne. Uzavretá spoločnosť limitovaná počtom osôb, welcome drink, teplé a studené jedlá, možnosť odfotiť sa s finalistkami pri fotostene a v neposlednom rade strávenie príjemného večera v spoločnosti účinkujúcich a moderátora.

VIP sektory: B1 - B16, C9 - C11, D1 - D2



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top