Detail info
Close

Pit Cage Fighting 19 - the ROAD to be LEGENDARY

Pit Cage Fighting 19 - the ROAD to be LEGENDARY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PIT CAGE FIGHTING 19 – the ROAD to be LEGENDARY

Staň sa aj ty súčasťou cesty MMA legiend !

Najstaršia a najstabilnejšia slovenská organizácia MMA - PCF – PitCageFighting, známa svojou kvalitou zápasov a skvelou hudobnou a svetelnou show prináša 19. pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom the ROAD to be LEGENDARY.

Diváci sa môžu tešiť na medzinárodnú profesionálnu fightcard, ktorú organizátori posunuli opäť o level vyššie, mená ako Ladislav „BlackPrince“ KOKY (SVK), Mariusz „Radzik“ Radzisewski (POL), Guilherme „Warrior“ CadenaMartins (BRA), Leonard „PrettyBoy“ Spišský (SVK), sľubujú nadupanúprofištartovku, samozrejme promotéri majú pripravené ďalšie MMA legendy, ktoré budú postupne odhaľovať.

Záujem divákov o PCF,sa z podujatia na podujatie zvyšuje, preto si organizátori pripravili pre fanúšikov zápas o obhajobu titulu PCF vo váhe do 61kg o opasok šampióna PCF, samozrejme ostatné zápasy sľubujú TOP športový zážitok, vyvrcholenie večera budú zápasy, ktoré svojím obsadením ponúkajú kvalitu tej najvyššej MMA úrovne.

Turnaj prinesie 12 kvalitných zápasov, ktoré svojou vyrovnanosťou zaručia skvelý zážitok z MMA.

Diváci sa môžu už tradične tešiť na skvelú svetelnú a hudobnú show.

Pre fanúšikov na tribúnach A,B,C , D je opäť pripravené miestenkové sedenie, ktoré prinesie pre fanúšikov svoj presný výber miesta a svojho komfortu.

PCF opäť otvorí svoju PCF FANZONE, kde fanúšikoviabudú mať možnosť zakúpiť si oblečenie PCFa občerstvenie od partnerov podujatia MOE SUSHI & BAR a BURGER a PIVO a spoločnosti DISKONTO.

CENA LÍSTKOV

SILVER TICKET
Miestenkové sedenie hlavná tribúna A, B, C, D.- 12€ predpredaj/15€ na mieste

VIP GOLD TICKET
Miestenkové sedenie na ploche pri oktagone, - 20€ predpredaj / 25€ na mieste

VIP PLATINUM TICKET
Exkluzívny VIP stôl pre 5 osôb, - 300€

VIP PLATINUM TICKET Vám prinesie ten najväčší komfort a zážitok nie len z MMA, ale taktiež z gastronómie od partnerov podujatia MOE SUSHI & BAR,BURGER a PIVO, ktorú znásobí skvelá ponuka vín od partnera podujatia DISKONTO.

KONTAKT PRE VIP PLATINUM TICKET : DÁVID KEDŽUCH 0905222745, PALI HRUBÝ 0908995411.                             

Viac informácii o podujatí na oficiálnej stránke www.pcf.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top