Detail info
Close

Slobodná Európa +špeciálny hosť Laura a její tygři

Slobodná Európa +špeciálny hosť Laura a její tygři

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Tradičný jesenný koncert skupiny Slobodná Európa v bratislavskom klube MMC, na ktorý si kapela pozýva každý rok vždy iného špeciálneho hosťa, pričom tentokrát ním bude česká legendárna skupina Laura a její tygři!
Špecifikum koncertu bude domáca premiéra nového basgitaristu Slobodnej Európy Laca Lučeniča! Tento spevák, skladateľ, producent a multiinštrumentalista je z minulosti dôverne známy hlavne z pôsobenia v kapelách Fermáta, Prúdy, Modus a Limit, či v rámci sólovej dráhy v podobe vlastného projektu Laco Lučenič & Satisfactory.
Klub sa otvára o 18.30 hod. a koncert odštartuje nová bratislavská formácia bratov Jana a Kuba Hrčkovcov (účinkujúcich aj v kapelách Sveťo Korbeľ & Personál, Ramones Bratislava a Kaktus) s názvom Parketový lev.


VIP vstupenka na voľné sedenie na balkóne /v predaji len limitovaný počet 30 kusov/ umožňuje jej vlastníkovi jednak najlepší výhľad a neobmedzený pohyb po celom klube v priestoroch pre návštevníkov koncertu a ďalej zahŕňa:
- fľašu šampanského a tanier slaných pochúťok na každý stôl
- vlastný bar s obsluhou
- vlastnú toaletu a
- vlastnú fajčiarsku miestnosť



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top