Detail info
Close

Vianočný koncert v HOTEL GINO PARK PALACE****

Vianočný koncert v HOTEL GINO PARK PALACE****

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť len online formou Hometicket!

Vianočný koncert v kaplnke kaštieľa Orlové

Hotel Gino Park Palace poriada v nedeľu 30.12. 2018 o 17:00 Vianočný koncert v kaplnke kaštieľa Orlové. Zaznejú tóny renesančných autorov, ako je flámsky autor Johann Pieterzson Sweelinck, cez pokoru barokových autorov, ako je Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Telemann až po anglického autora Edgara Elgara, ktorého severská viktoriánska hudba presvetlí vianočnú atmosféru. Posúste sa v krásnom prostredí barokovej kaplnky uzabudnúť na rýchle temto sveta okolo nás, kde sa dni mihajú ako hodiny, hodiny ako minúty. Vychutnajte si najkrajšie vianočné sklady v podaní zoskupenia Musica Temporis zo Žiliny - organistka Marta Gáborová a violončelista Matej Tkáč.

Organistka, klaviristka – Marta Gáborová, absolventka VŠMU, toho času pôsobí na Konzervatóriu v Žiline, kde vychováva budúci umelecký dorast v hre na organe a klavíri. Počúva hudbu rozličnospektrálnu, inšpiruje ju severská atmosféra nórskeho folklóru, folklór ako taký a autenticita umeleckého prejavu. Okrem festivalu Bachovských koncertov sa venuje revitalizácii hudby menej známych autorov, spolupracuje s pamiatkármi na záchrane historických organov na Slovensku a jej snom je mať svoju vlastnú organovú školu. 

Matej Tkáč je budúcim absolventom Konzervatória v Žiline v hre na violončelo z triedy MgA. K.Glasnákovej.. Má dlhoročnú prax v spolupráci s rôznymi slovenskými kapelami alternatívnej hudby ( Longital), kde je vysoko žiadaný pre svoju profesionalitu a zápal pre spoluprácu. Z klasickej hudby azda najviac uznáva J.S. Bacha, A. Dvořáka a E.Elgara. V Školskom symfonickom orchestri si opakovane zahral v Dome umenia Fatra Žilina. Ako hovoria jeho spoluhráči, skrýva v sebe motivujúci interpretačný potenciál a Slovensko má v ňom jedinečného hudobníka.

Dĺžka koncertu je 40 minút. Vstupné na koncert je 6 eur, ubytovaní hostia majú koncert zdarma.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top