Detail info
Close

Angel (Gabriel Vohlárik)

Angel (Gabriel Vohlárik)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Po rokoch spolupráce s množstvom spevákov, speváčok a skupín sa Angel (vlastným menom Gabriel Vohlárik) rozhodol vyskúšať sólo kariéru.
Urobil dobre, jeho skladbu s názvom Prisahám už môžete poznať aj z rádiového vysielania. Samostatnú spevácku dráhu možno naozaj odštartovať aj po štyridsiatke, dokonca aj v prípade, že vaším kľúčovým hudobným nástrojom sú bicie. Angel hrá na bubny už takmer tridsať rokov.
„Som hudobný samorast, hrám od svojich 13-tich rokov. Začínal som v skupine Supple People, neskôr som spolupracoval s Robom Opatovským, Martinom Madejom, Robom Pappom, či skupinou Save The Cookie.“ Zdatný bubeník si zahral aj legendami medzinárodného formátu, spevákom Chrisom de Burghom a Hot Chololate, jeho tvár si môžete všimnúť aj v klipe Robbieho Williamsa ku skladbe Love Light. „Získal som tú prácu ako mnoho iných cez reklamnú agentúru,“ vysvetľuje.
Od bubnov k mikrofónu sa prvýkrát dostal už v roku 2001, keď spevák skupiny Supple People nečakane odišiel. Nahradil ho Angel a dokonca naspieval všetky skladby na eponymnom albume. Dnes spolupracuje predovšetkým so Svetlanou Rymarenko a Bystríkom, v jeho štúdiu a v jeho produkcii však vznikli aj nahrávky Juraja Zaujeca či Márie Bundovej. Jeho celoživotným vzorom je Prince, no v súčasnosti najaktívnejšie sleduje vývoj na slovenskej hudobnej scéne. Pod umeleckým menom Angel nahral už niekoľko skladieb, dokonca aj dve duetá (s Kateřinou Petráňovou a Sandrou Urbančíkovou), nečakaný úspech však prišiel až so singlom Prisahám. „Základ piesne vznikol už asi pred deviatimi mesiacmi, samého ma prekvapilo, aký dobrý refrén som objavil,“ hovorí s úsmevom. „Užíval som si ho aj počas postprodukcie, postupne dotváral, no stále som si dával pozor, aby som neohrozil jeho jadro a silu refrénu.“ Materiál na video k pesničke zbieral niekoľko týždňov, nakrúcalo sa nielen na Slovensku, ale aj v talianskej Verone, počas náhodného výletu s chlapcami z Bystrík Bandu.
A pozor, jeho umelecké meno Angel sa číta „Angel“. „Nalepilo sa na mňa pred piatimi rokmi. Nevedel som prečo, ale teraz je mi to už jasné. Moja babička sa volala Andela, v slovenčine Angela. Veľa mi dala. Preto som Angel.“
Zdroj : Music.server.sk
Zaner je pop,reggae - ton a rock... koncert bude akusticky
Zostava :
Bicie + spev - Angel - Gabriel Vohlárk
basa - Richard Gajlík,
gitara - Juraj Zaujec

https://www.facebook.com/gabriel.vohlarik
https://www.youtube.com/watch?v=VLQm5c9sKPc
https://www.youtube.com/watch?v=_GyhJG8ma48

Rezervácie:
info@bluenote.sk
alebo na tel.čísle 0902 608 912 alebo 032 744 00 08



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top