Detail info
Close

Finally a Pete Ray Biggin (Level 42)

Finally a Pete Ray Biggin (Level 42)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pete Ray Biggin - bubeník, ktorý spolupracoval s menami ako Chaka Khan, Robbie Williams, Amy Winehouse, Incognito, Whitney Houston, Mark Ronson a aktuálne pôsobí v kapele Level 42, a to od roku 2010 bude aj na novom Eugen Botos Finally, ako hosťujúci bubeník.

Eugen Botos Finally
Finally je slovenská jazz-pop-funková kapela, ktorá vznikla v roku 2008. Založili ju Eugen Botoš (klávesák, líder a skladateľ), Robert Vizvári (basgitarista). Žáner ich hudby by sa dal charakterizovať ako štýl formácie Chick Corea Electric Band, alebo Marka Kinga - Level 42, ovplyvnený smooth jazzom, hip hopom, moderným jazzom, funky aj etnom. Finally a ich hudba, je celosvetovo považovaná za novú, sviežu a inovatívnu energiu v tomto žánri.
Kapela Finally má na konte 2 albumy, kde druhý album Final Definition vyšiel v prestížnom vydavateľstve P- Vine. Na albume účinkujú mená ako Brian McKnight, Dionne Warwick, Dave Weckl
Earth Wind & Fire, Marcus Miller, Victor Wooten, Jeff Lorber a iní.

Pete Ray Biggin
Bubeník, ktorý spolupracoval s menami ako Chaka Khan, Robbie Williams, Amy Winehouse, Incognito, Whitney Houston, Mark Ronson, momentálne pôsobí v kapele Level 42, a to od roku 2010.
Pete Ray Biggin bude aj na novom Eugen Botos Finally, ako hosťujúci bubeník. Predstavia tvorbu kapely Finally, taktiež aj skladby od kapely P.B. Underground.

Zostava: Pete Ray Biggin - bicie
Eugen Botos - klávesy
Robert Vizvari - basgitara
Martin Klempár - spev

Program: Hity kapely Level 42, PB underground a Eugena Botoša / Finally

Rezervácie: info@bluenote.sk alebo na tel.č. 0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top