Detail info
Close

Krst nového albumu Palo Drapák

Krst nového albumu Palo Drapák

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Krst nového albumu Pala Drapáka dňa 9.5.2019 v Randal Clube v Bratislave. Hostia večera, ktorí aj vystúpia Miloš Dodo Doležal, Lenka LeRa Rakar, Dominika Stará a Sajmon Groschmidtová.

Palo Drapák krstí svoj nový sólový album

Rockový spevák Palo Drapák vydáva v týchto dňoch svoje nové CD s príznačným názvom Dvanásť XII – dvanásť rokov po svojom predchádzajúcom albume prináša zbrusu nových dvanásť skladieb. Tie predstaví fanúšikom naživo už tento štvrtok, 9. mája 2019, na krste albumu v bratislavskom rockovom klube Randal.  

Nezameniteľný  jedinečný hlas Pala Drapáka a štýl melodického heavy metalu je to, na čo sa fanúšikovia môžu tešiť aj pri tomto novom albume. Palo Drapák s kapelou predstaví album spolu so svojimi hudobnými hosťami, ktorí sa na albume podieľali - Lenkou LeRa Rakar, Sajmon Groschmidtovou, Dominikou Starou a s fenomenálnym rockovým gitaristom Milošom Dodom Doležalom. Ten na seba zoberie aj úlohu krstného otca albumu. „Po práci v štúdiu s dobrými hudobníkmi sa už neviem dočkať na živé hranie nových skladieb,“ teší sa Palo Drapák.

Prvou známou skladbou albumu je Modlitba, ktorej videoklip bol predstavený verejnosti pred Vianocami minulého roka. Odvtedy Palo Drapák spolu so skvelými hudobníkmi pracoval v štúdiu na finálnej podobe albumu.  Ten je však, okrem nadupaných rockových skladieb s jedinečným chrapľákom Pala Drapáka, aj plný prekvapivých spojení v podobe niekoľkých duetov. Svojím energickým a temperamentným rockovým hlasom sa na albume podieľala Lenka LeRa Rakar. Jednu zo skladieb si s Paľom si zaspievala aj mladá talentovaná speváčka Sajmon Groschmidtová. Ďalší z duetov Palo nahral so superstáristkou Dominikou Starou.

Kontakt pre médiá:

Peter Kramár, manažér Pala Drapáka

PKPRODUKCION s.r.o., email: office@pkproduktion.eu, tel.: +421 (0) 948 233 225

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Palo Drapák je známy ako spevák legendárnych hitov skupiny Metalinda, v ktorej pôsobil od roku 1987  až do roku 2001, odkedy sa venuje sólovej dráhe.  Na konci  roku 2001 prináša svoj debutový singel „Skús ma nájsť“. V máji 2002 vychádza album Už prišiel čas. V roku 2004 Palo pripravil materiál na svoje nové CD, ktoré nazval cestovne PRABRA (PRAha-BRAtislava), kde dokonca spieva duet so svojou manželkou Janette „Každá trampota má svou mez“. V roku 2005 sa Palo stretol s bubeníkom Paľom Prokopom, dávajú dokopy zostavu hudobníkov nahrávajú album s názvom Palo Drapák 3. Po dvanástich rokoch, v máji 2019 vydáva svoj ostatný album s názvom Dvanásť XII.

 

Oficiálne web-stránky Pala Drapáka:

 

Viac info TU!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Krst nového albumu Palo Drapák
picture Krst nového albumu Palo Drapák
Top