Detail info
Close

HABERA & TEAM 2019 TOUR

HABERA & TEAM 2019 TOUR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Paľo Habera a TEAM sa po rokoch opäť objavia na pódiách v Slovenskej aj Českej republike s turné pod názvom HABERA & TEAM 2019 TOUR.

Z 18 plánovaných koncertov sa môže tešiť 6 slovenských miest na show plnú energie, skvelého zvuku, svetiel, no najmä nezabudnuteľných hitov.

Celé tri roky museli fanúšikovia čakať, aby opäť mohli zažiť vypredané koncerty a ten najbližší kontakt so svojou obľúbenou kapelou, tentoraz v kombinácii zimné štadióny a najväčšie slovenské amfiteátre.

Slovenská časť TOUR štartuje vo štvrtok 20.júna na Zimnom štadióne v Prievidzi, pokračuje 22.júna jedným z najväčších slovenských amfiteátrov v Nitre, na 27.júna sa môžu tešiť fanúšikovia na Zimnom štadióne v Poprade, posledná júnová sobota je rezervovaná pre domáce publikum v Martine a ďalší open air koncert na amfiteátri, vo štvrtok 4.júla sa môžu tešiť košickí priaznivci na miestnom amfiteátri a po troch mesiacoch skončí HABERA & TEAM 2019 TOUR na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 9.novembra 2019.

Už teraz prebiehajú prípravy, pretože, kto v minulosti zažil niektorý z ich koncertov vie, že dostane presne to, čo očakáva od koncertu Paľa Haberu a skupiny TEAM!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top