Detail info
Close

80s THE SHOW

80s THE SHOW

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

THE SHOW 80'S

Koncertná šou s legendami 80. rokov

Dátum a miesto: 23. novembra 2019, DRFG Arena Brno Štart: 18:00 hod Hostia: Boney M, Bad Boys Blue, Sandra, Samantha Fox, Limahl (The Voice of Kajagoogoo), Petr Kotvald, DJS Martin Hovorka a Karel Kelča Vstupenky: od 19 až 190,- eur.

Ikonické kapely a interpreti 80. rokov zavítajú v novembri do Brna, aby si na spoločnej koncertnej šou pripomenuli s fanúšikmi hudobnú éru osemdesiatych rokov. Svetoznáme legendy ako Boney M, Bad Boys Blue, Sandra, Samantha Fox a ďalšie zahrajú v brnenskej DRFG Aréne svoje najväčšie hity, česko-slovenskú hudobnú scénu zastúpi spevák Petr Kotvald a Djs Martin Hovorka a Karel Kelča. Program The Show 80 's ponúkne jedinečnú atmosféru neopakovateľnej hudobnej etapy, ktorá predurčila vývoj mnohých interpretov po ďalšie desaťročia. Ceny vstupeniek začínajú na 19, - eur, do konca júna možno lístky kúpiť za najnižšiu možnú cenu.

Do konca júna možno vstupenky kúpiť za najnižšiu možnú cenu!

VIP vstupenka MEET & GREET na tribúne C2

veľmi obmedzený počet vstupeniek zahŕňa neobmedzenú konzumáciu pokrmov, alkoholických a nealkoholických nápojov a MEET & GREET! - fotografovanie a autogramiády s umelcami vystupujúcimi na tejto akcii!

Meet & Greet s jednotlivými umelcami sa budú konať medzi vystúpeniami, presný priebeh podľa Vašich preferencií si včas dohovoríte s produkciou, kontakt Vám bude poskytnutý po zakúpení vstupenky.

Ďalšie info:

každý návštevník musí mať vlastné vstupenku / zľavy NIE / bezbariérový prístup ÁNO / sektor ZTP / P-DISABLED je určený pre vozíčkarov, pre držiteľov preukazu ZŤP / P a pre ich sprievod - vždy len jedna osoba, ktorá do arény musí vstúpiť spoločne s vozíčkárom alebo držiteľom preukazu ZŤP / P



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top