Detail info
Close

Komajota

Komajota

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 21.9.2019 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Komajota vznikla začiatkom roka 2005. Po účasti v súťaži US Steel Talent Night sa kapela dostáva ku vydavateľskej zmluve a následne na jar roku 2007 vydáva svoj debutový album Časopriestor. Získava ocenenie Aurel za objav roka, album roka a ocenenie Slávik za objav roka 2007. Hneď nasledujúci rok 2008 vychádza druhý album s názvom Bludisko. Tretí album Kolobeh vyšiel v novembri 2010. Nasledovali Druhé Slnko (2015), Priame Prenosy (2016) a Potrubis (2018), ktorý vyšiel na USB Kľúči s knihou.
V rádiách sa medzičasom hralo dvanásť singlov: Ráno v novinách, Anjel, Ukradnutý, Žolík, Mesto v nás, Sedem nocí, Cez škáry, Voda v koši, Sme , Žiarovka, Most a Do tla.
Od roku 2011 sa prešovské trio zameriava na nové formy šírenia svojej hudby, ktoré ponúka internet. Sociálne siete, grafiku a videoklipy vníma ako základ pre šírenie svojej tvorby.
Po hudobnej stránke prešla Komajota za celý svoj čas na hudobnej scéne výrazným vývojom. Neustále pracuje so zvukom, elektronikou a netradičnými nástrojmi, pričom si zachováva svoj nezameniteľný skladateľský rukopis.

Rezervácie: info@bluenote.sk alebo na tel.č.0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top