Detail info
Close

Arve Henriksen & David Kollar, Miriam Kaiser Trio

Arve Henriksen & David Kollar, Miriam Kaiser Trio

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Arve Henriksen(NO) & David Kollar(SK), Miriam Kaiser Trio(SK) Koncert

Arve Henriksen & David Kollar
Stretnutie inovatívneho slovenského gitaristu, hudobného skladateľa a zvukového dizajnéra Davida Kollara a norského trúbkového maestra Arve Henriksena.
Strhujúce zvukové scenérie a strašidelné melódie zmiešané so zvukovou hudbou, etnickými vplyvmi, elektronickým prieskumom, jazzovými hybridmi a postrockovými rifmi sú jadrom tohto hudobného stretnutia.

Miriam Kaiser Trio
Nápaditá hudba plná obrazov, emócií, hlbokých textov a fascinujúceho hlasu. Tak by sme mohli opísať tvorbu slovenskej huslistky, speváčka a skladateľky Miriam Kaiser. Jej výraz a hudobný jazyk spája klasickú eleganciu a krásu s moderným experimentálnym umením inšpirovaným ľudovou melodikou. Zásadným prvkom v jej novej tvorbe je looper, vďaka ktorému možno v sláčikovom triu priamo na koncerte naraz vrstviť hudobné plochy a vytvárať tak aj veľký zvuk sláčikového telesa. Zároveň niektoré zo skladieb zostávajú jednoduché, jemné a ženské.

Viac informácií na: www.athomegallery.org



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top