Detail info
Close

Dámsky a Pánsky svet - móda, dizajn, umenie

Dámsky a Pánsky svet - móda, dizajn, umenie

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Festival módy, dizajnu a umenia.

Otvorené vchody : denne od 12.00 - 21.00 hod.

Príďte sa inšpirovať, nakúpiť a zabaviť sa. Festival spojený s predajnou výstavou je jedinečnou príležitosťou, ako sa môžete stretnúť a zoznámiť s novými slovenskými a českými značkami, produktami, službami a umeleckými kúskami, pričom budete obklopení neopakovateľnou atmosférou.

Festival bude moderovaný známym moderátorom rádia Viva Ivanom Binďom Bindasom.

Môžete sa tu zapojiť do rozmanitých workshopov ako FaceFit - tvárová gymnastika s Ivetou Štecovou, degustácia piva s Imrichom Nógelom z Beermalade, výroba pleťovej masky so Saipo alebo vypaľovanie do dreva s Drevokumštom.

Môžete si pozrieť módne prehliadky, vystúpenie skupiny Peter Bič Project (v sobotu), vystúpenie akrobatickej skupiny Born to Trick, ukážku japonského čajového rituálu s Čajovňou dobrých ľudí a výstavu bonsajov od spoločnosti Bonsai Slovakia.

Môžete sa zabaviť na piatkovej After-party s populárnou DJ dvojicou Drozďo & Demex.

Predajná výstava je priateľská k deťom, ktoré tu budú mať i svoj oddychový kútik.

Pred ukončením festivalu bude prebiehať žrebovanie tomboly o hodnotné ceny.  Do tomboly sa môže bezplatne zaregistrovať každý držiteľ platnej vstupenky.

Dostupné sú aj VIP vstupenky, ktoré zahŕňajú rýchly vstup na podujatie, garantované sedenie pri módnych prehliadkach a programe, vstup do VIP zóny, pohár sektu alebo šálku kávy/čaju, darčekovo balené kanapky, hodnotnú darčekovú tašku a voľný vstup na piatkovú After-party.

Viac informácií o priebehu,  programe a vystavovateľoch nájdete na www.dapsvet.com.

 

Zľavy: deti do 10 rokov vstup voľný v doprovode dospelej osoby

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top