Detail info
Close

Vianočný koncert -  ROBO OPATOVSKÝ na zámku

Vianočný koncert - ROBO OPATOVSKÝ na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Doprajte si čarovnú vianočnú atmosféru v magickom prostredí ŠIMÁK ZÁMOK PEZINOK. Nalaďte sa čistým precíteným hlasom Roba Opatovského, ktorý je ako pokojný prúd pohody. V nádhernej Zlatej sále Kataríny Pálffy si môžete 15. decembra vychutnať výber z jeho balád a zažiť energiu hudby. V plameňoch vianočných sviečok sa budú odrážať krištáľové lustre sály. Len desať dní do najkrajších sviatkov roka si vypočujte najznámejšie skladby Keď muž miluje ženu, Natália, Hovorila po španielsky, ...v akustickom prevedení.
Priďte sa vianočne naladiť do novootvoreného 800 ročného zámku v Pezinku.

Spravte si pred koncertom pekný deň a príďte skôr. Čaká na vás prehliadka zámku, čarovnej Galérie umeleckého skla i naozajstných Pálffyho apartmánov. Urobte si ochutnávku vo vinárstve, vychutnajte si večeru v Zámockej vieche alebo Palffy restaurant. Alebo zostaňte po koncerte našimi hosťami. K zvýhodnenému ubytovaniu ponúkame fľašu nášho vína, návštevu wellness a ubytovaniu samozrejme i raňajky.

Začiatok: 19:00hod.
Miesto: Zlatá sála Kataríny Pálffy, Šimák Zámok Pezinok
VIP zóna sa nachádza na balkóne sály (v cene VIP lístka je víno, snack, voda)
Upozornenie: Vianočný koncert Roba Opatovského z VIP zóny balkón nie je možné sledovať priamo od stola --- je potrebné sa premiestniť k výklenku na balkóne

Z každej vstupenky dávame 20% na ďalšiu obnovu zámku a umeleckých diel. Šimák Zámok Pezinok je zrekonštruovaný výhradne zo súkromných zdrojov. Ďakujeme za vašu podporu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Vianočný koncert -  ROBO OPATOVSKÝ na zámku
picture Vianočný koncert -  ROBO OPATOVSKÝ na zámku
Top