Detail info
Close

DETSKÉ VIANOČNÉ DIELNE

DETSKÉ VIANOČNÉ DIELNE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

V roku 2019 sa uskutoční už 21. ročník jedinečného podujatia Detské Vianočné dielne s podtitulom Deň plný tvorivosti a dobrej nálady. Počas celého dňa, od 10.00 hod. do 17.00 hod. si budú môcť deti (odporúčaný vek od 4 do 15 rokov) vyrábať pod vedením odborných lektorov rôzne predmety spojené so zimou a Vianocami. Na deti čaká výroba vianočných ozdôb, darčekov, dekorácií, cukroviniek, svietnikov a ďalších výrobkov, ktoré si samozrejme odnesú domov. Deti sa počas podujatia stretnú vo viac ako tridsiatich tvorivých dielňach s bežnými i menej bežnými materiálmi, ako napríklad rôzne druhy papiera, sklom, drôtom, voskom, plástom, prírodninami, potravinami, textilom, korálkami, vlnou a množstvom ďalších materiálov, zoznámia sa s rôznymi výtvarnými námetmi a podporia svoju tvorivosť.

Súčasťou podujatia budú aj rôzne sprievodné aktivity, ako prezentácie partnerov, maľovanie na tvár, ukážky práce remeselníkov, fotenie s Mikulášom a ďalšie aktivity.

V cene vstupenky je vstup pre jedno dieťa a jedného dospelého. V cene vstupenky je malý darček a osem kreditov na výrobu výrobkov, výrobky sú ohodnotené podľa finančnej náročnosti materiálu na jeden až tri kredity. Zo základného vstupného si teda deti budú môcť vyrobiť tri až osem výrobkov. Na mieste bude možné dokúpiť ďalšie kredity. 

Každé dieťa od dovŕšených 3 do 15 rokov potrebuje vlastnú vstupenku.
Deti do 2,99 rokov majú vstup zadarmo (org. si vyhradzuje právo skontrolovať vek dieťaťa predložením kartičky poistenca zo strany rodiča/sprievodcu)

Vstupné pre každého ďalšieho účastníka nad 15 rokov sú 2 Eur a bude možné ho dokúpiť na mieste konania.

Vstupné:
7 Eur - do 30.11.2019
8 Eur - od 1.12.2019
9 Eur - na mieste konania

V cene vstupenky je vstup pre dieťa + jedného dospelého, materiál, lektori, malý darček, prezentácie.
V rámci vstupenky dostane účastník osem kreditov, jednotlivé dielne sú ohodnotené jedným až troma kreditmi, podľa náročnosti materiálu
Každé dieťa od dovŕšených troch rokov, ktoré sa zúčastní podujatia, musí mať vlastnú vstupenku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top