Detail info
Close

Volnij Don-sólisti donského kozáckeho chóru

Volnij Don-sólisti donského kozáckeho chóru

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 24.1.2019 o 20:00 h.
Miesto konania/Place of event:
 Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Piesne kozákov to sú hlavne príbehy zo života. Príbehy o láske, rodine, priateľoch, príbehy o radosti,žiali a všetkých ľudských emóciách. Je v nich odzrkadlená celá história kozáckeho života. Piesne dedené stáročiami z pokolenia na pokolenia, piesne dravé a pokojné ako rieka Don, srdce,telo a duša kozákov.


S ruským bajanom, balalajkou, perkusiami a hlavne s nezameniteľnými vokálmi vystupovali takmer na všetkých kontinentoch zemegule. Počas svojich vystúpení roztancovali svetové festivaly, občas vtisli slzičky do očí, špecickým ruským humorom pobavili, ale ich hlavnou devízou je nesmierna energia,
ktorú vniesli na pódiá koncertných sál. Zo všetkých krajín sveta si najviac obľúbili Slovensko, kde za ostatných 7 rokov odohrali vyše 300koncertov. Prichádzajú znovu. Na svoje jubilejné desiate európske turné v roku 2019 s novým koncertným programom, v ktorom zaznejú okrem kozáckych piesní aj známe ruské melódie a niekoľko milých prekvapení.

Rezervácie: info@bluenote.sk alebo na tel.č.0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top