Detail info
Close

VINX feat. Basostroj / USA,SK /

VINX feat. Basostroj / USA,SK /

Miesto:

Jeden z najnadanejších spevákov a improvizátorov súčasnosti. Vinx predstavi svoj repertoár od jazzu až funk.

Vstupenky

Popis podujatia

Vinx je jeden z najnadanejších spevákov a improvizátorov súčasnosti. Jeho repertoár sa pohybuje od jazzu, funku až po bossanovu. Využíva živé vrstvenie a loopovanie svojho hlasu ako aj hru na perkusie. Počas svojej kariéry hral a nahrával s umelcami ako: Stevie Wonder, Sting, Herbie Hancock, Sheryl Crow, Brandford Marsalis, Ernie Watts, Taj Mahal, Ricki Lee Jones, Cassandra Wilson, Cher a mnohí ďalší. Dlhý čas bol frontmanom kultovej kapely 90tych rokov Jungle Funk.
Povedali o Vinxovi: Stevie Wonder: „Vinx je darom, ktorý dáte niekomu, na kom vám veľmi záleží“. Sting:„Keď som počul jeho barytónový hlas, ktorý sa vznáša nad melódiami tak som doslova onemel z tej kombinácie údivu a závisti, ktorú niekedy veľkí umelci vyprovokujú“ Al Jarreau: „Budúcnosť jazzovej inovácie je s Vinxovým hlasom v bezpečí“.
Band:
Martin Žiak – bass
Experimentálny basgitarista, producent a skladateľ, ktorý okrem iných spolupracoval s: Henry Tóth, Ivan Tásler, Peter Lipa, Katarína Korček, Silvia Josifoska, Nikki Tresor, Maca a Kapela roka, Boboš a Sitra Achra a mnohí ďalší.
Emil Frátrik - drums
Bubeník pohybujúci sa viac ako štvrťstoročie na Česko-Slovenskej hudobnej scéne naprieč všetkými žánrami.. Podieľal sa na nahrávaní viac ako 70ich hudobných albumov špičkových interpretov z Čiech a Slovenska, zo zahraničných spoluprác treba spomenúť hudobníkov ako Ivan Kral (USA), Delmar Brown (USA), Finally, (feat. Eric Marienthal, Garry Bias) a mnohí ďalší.
Peter Kočiš - keys
Klavirista a trumpetista, člen mnohých zoskupení, v súčasnosti najmä AMC Unit feat Eric Marienthal, Michael "Patches" Stewart, CocoCafe, atd..
https://www.vinx.com/
https://www.facebook.com/VinxMusic/
https://www.youtube.com/watch?v=VK50Cet3qZA&feature=youtu.be

Rezervácie a vstupenky :
info@bluenote.sk alebo na tel.č.0902 608 912



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture VINX feat. Basostroj / USA,SK /
picture VINX feat. Basostroj / USA,SK /
Top