Detail info
Close

VIDIEK na zámku

VIDIEK na zámku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

VIDIEK na zámku
28.09.2021 

Prinášame Vám populárnu skupinu VIDIEK pôsobiacu celých 33 rokov na hudobnej scéne. Z tak dlhej hudobnej kariéry nehrozí nič iné len HIT za HITOM počas celého koncertu.

Skupina Vidiek vznikla v roku 1987 v obci Rovinka neďaleko Bratislavy. V roku 1988 už z rádií znel jej prvý veľký hit Vidiečan. A nasledovali ďalšie: Nechajte si ju, Tisíc divov, Rudy a Hilda, Anglická, Keď je 7 ráno, Nie je to ľahké, Vianoce 97, Námornícka, Ó maňo, Anjel, Či oči či sombréros alebo Nové časy. Vidiek počas svojej existencie natočil 6 albumov (Nechajte si ju 1989, Vidiek 1993, Štyry 1997, Výber naživo 2000 ocenený Zlatou platňou, Nové časy 2003 a najnovší Vidiek s oblohou, 2015). Skupina Vidiek okrem toho nahrala aj spomienkový album Ventil RG, live CD a DVD Ventil RG - Randal 2007 a spevák Ján Kuric má za sebou aj album, na ktorom spolupracoval s českou speváčkou Věrou Bílou. Vo Vidieku dodnes hrajú členovia úplne pôvodnej zostavy Ján Kuric – spev, Richard Jajcay – gitara a Oňo Tomčala – bicie. Posledným “prírastkom” je Martin Klačanský – basgitara, ktorý je od skupiny Vidiek len o rok starší. Skupina odohrala nespočetné množstvo koncertov na Slovensku, v Čechách, ale aj v USA, Taliansku, Rakúsku, Ukrajine, Írsku a Veľkej Británii.

Koncert sa uskutoční na nádvorí zámku z 13.storočia v Pezinku a naše zámocké brány na koncert sa otvárajú 17:00hod. ale pred predstavením môžete prísť na prehliadku zámku, Galérie umeleckého skla, Pállfyho expozícií a múzeam. Takisto Vás radi privítame v našom Zámockom vinárstve a v Palffy restaurant. Na výbornú večeru odporúčame navštíviť Zámockú viechu.

VIP vstupenka zahŕňa: Obsluha počas večera, víno, nealko, kanapky, syrová variácia, dezert.

VIP KING ROOM LOUNGE: privátna prestrešená lóža v štandarde luxusnej hotelovej izby pre dve osoby  ( na vyžiadanie možnosť prikúpiť ďalšie miesta v lóži prosím kontaktujte na nižšie uvedenom čísle). Víno, nealko, mini studený bufet.
Obsluha na telefón, klimatizácia, privátna toaleta priamo v lóži. Za doplatok 40€/osoba možnosť prenocovať priamo v lóži s raňajkami

Začiatok: 19:00hod.
Miesto: Nádvorie pod holým nebom, Šimák Zámok Pezinok

Deti od 10 rokov – cena vstupenky je bez nároku na zľavu.

Po odohraní 30minút predstavenia sa vstupné nevracia.

Generálny partner podujatia na zámku: Slobodný pivovar BRADÁČ



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture VIDIEK na zámku
picture VIDIEK na zámku
picture VIDIEK na zámku
picture VIDIEK na zámku
Top