Detail info
Close

UPRISING FESTIVAL 2021

UPRISING FESTIVAL 2021

Miesto:

„Festival, ktorý spája ľudí rôznych krajín, kultúr a rás.“ Tak príď si užiť najväčší reggae festival na Slovensku !

Vstupenky

Popis podujatia

Uprising je festival, na ktorom sa vždy všetci stretneme, zabudneme na čas, problémy a vychutnávame si život tu a teraz. Vraví sa, že kto ho raz zažil, celý rok čaká na pokračovanie. Tešíme sa na vás koncom leta na 13. ročníku festivalu Uprising.

Dátum / Date: 27. - 28. august 2021

Pozor, najlacnejšie lístky na 13. ročník festivalu Uprising kúpite už len do 5. februára.
 
Už prvé zverejnené mená naznačujú, že to bude silný ročník:
 
MAX ROMEO
XANA ROMEO
RONI SIZE
HEMPRESS SATIVA
MUNGO'S HI FI ft. MARINA P
DJ VADIM

 

V cene VIP vstupenky
* vstup do luxusne zariadenej VIP zóny
* kupón (voucher) do VIP baru na: 18x konzumné vo forme vybraných nápojov, 10x nealko, 4x energetický nápoj, 4x jedlo (mäsové/vegetariánske)
* free parking
* tričko Uprising
* kľúčenka Uprising na krk
* meet and greet (stretnutie s niektorými umelcami)


ZŤP-S (vozičkári) - ZADARMO (doprovod si lístok platí)
Deti do 10 rokov (vrátane) v sprievode rodiča alebo zákonného zástupcu, s dokladom o veku dieťaťa (karta poistenca..) - ZADARMO     



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - UPRISING FESTIVAL 2021 - 27.8. - 28.8.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie UPRISING FESTIVAL 2021, ktorý sa malo konať dňa 27.8. - 28.8.2021. v Bratislava, je z dôvodu vládnych nariadení SR, ktoré na leto 2021 zakazujú organizovať hromadné spoločenské podujatia nad 1000 ľudí PRESUNUTÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 26.8 - 27.8.2022.  v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

O vaše zakúpené vstupenky sa nemusíte báť, všetky zostávajú v platnosti na rok 2022 a predpredaj ďalej pokračuje v aktuálnej sume 45 eur (cena sa bude postupne zvyšovať).

Vašou najväčšou podporou pre festival Uprising bude, ak si svoje vstupenky ponecháte, keďže refundáciou vznikajú organizátorovi veľké straty kvôli odvedenej DPH, provízie predajcovi vstupeniek a bankovým poplatkom.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu písomne požiadať o vrátenie vstupenky najneskôr do 24.7.2021 ! Od tohto dátumu bude vstupenka automaticky presunutá na rok 2022 bez možnosti refundácie.

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 24.7.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 24.7.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 24.7.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 24.7.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 24.7.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 24.7.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na
reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 24.7.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

POZOR: Zákonná lehota na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) je 13 mesiacov od neuskutočneného podujatia (pričom neuskutočneným podujatím sa myslí aj presunuté podujatie, pre ktoré bola platnosť vstupenky predĺžená, a ktoré sa tiež neuskutočnilo). Vašu požiadavku na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) sa budeme však snažiť vybaviť čo najskôr.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ/CHANGED - UPRISING FESTIVAL 2020 - 28. - 29.8.2020 .

Vážený klient,

Predstavenie UPRISING FESTIVAL 2020, ktoré sa malo konať dňa 28. - 29.8.2020 v Bratislave, je z dôvodu zákazu vlády SR organizovať do konca roka spoločenské a kultúrne podujatia s návštevnosťou nad 1000 ľudí, presunuté na nový termín - 27 - 28. augusta 2021.


Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.


O vaše zakúpené vstupenky sa nemusíte báť, všetky zostávajú v platnosti na rok 2021 a predpredaj ďalej pokračuje v aktuálnej sume 45 eur (cena sa bude postupne zvyšovať).

Vašou najväčšou podporou pre festival Uprising bude, ak si svoje vstupenky ponecháte, keďže refundáciou vznikajú organizátorovi veľké straty kvôli odvedenej DPH, provízie predajcovi vstupeniek a bankovým poplatkom.


Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu požiadať o vrátenie vstupenky najneskôr do 31.7.2020 ! Od augusta bude vstupenka automaticky presunutá na rok 2021 bez možnosti refundácie.


Klienti, ktorí si vstupenky kúpili na predajnom mieste, ich musia zaslať poštou najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. K žiadosti o vrátenie je potrebné zaslať aj emailovú adresu a číslo účtu, kam bude vrátená suma.
Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF a číslo účtu, kam bude vrátená suma v prípade, že nebude technicky možné vrátiť financie na kartu, z ktorej bola platba realizovaná. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to poštou na adresu: Ticketportal SK, s. r. o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Spolu so vstupenkami treba zaslať aj emailovú adresu a číslo účtu.


POZOR: Štát momentálne ustanovil zákonnú lehotu na vrátenie vstupného za lístky 13 mesiacov od pôvodného termínu konania festivalu, budeme sa však snažiť vybaviť vašu požiadavku čo najskôr.


Ak ste si vstupenku zakúpili priamo cez stránku www.uprising.sk - riaďte sa pokynmi organizátora uvedenými priamo na stránke www.uprising.sk.


Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA


Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

 


Top