Detail info
Close

Hanička a Murko - veselé koncertné vystúpenie

Hanička a Murko - veselé koncertné vystúpenie

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Každé dieťa dostane k zakúpenej vstupenke ako darček roksové lízatko s kocúrikom Murkom! Predstavenie je určené pre malé deti - predovšetkým v škôlkarskom veku.

Malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko sú obľúbené bábky. Deti ich poznajú z YouTube, z Detskej televízie JOJKO, z CD a DVD, ale aj zo živých koncertov po celom Slovensku! Teraz máte možnosť vidieť ich vystúpenie v našej kaviarni Bubbles!

Vystúpenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a bábkového divadla. Deti sa môžu vyjašiť a pri tanci použiť aj rôzne rekvizity, napr. farebné šatky, strapce či hrkajúce vajíčka. Spoločne s Haničkou a Murkom si zaspievame obľúbené hity z prvého CD (ako napr. Autá, Slniečko, Ika-tika-gymnastika), ale predstavia vám predovšetkým nové pesničky z druhého CD (napr. Princezné, Hasiči, Zúbok, Mačiatka a ďalšie).

Bábky vedú profesionálni bábkoherci. Do koncertného vystúpenia sú okrem Haničky a Murka aktívne zapojení aj dvaja speváci. Sú zároveň aj v role animátorov - sprevádzajú deti a aktívne ich zapájajú do tancovania a spievania, aby si vystúpenie naplno užili.

Predstavenie trvá 60 minút a po jeho skončení nasleduje spoločné fotenie s Haničkou a Murkom a ich veľkými kamarátmi. Každé dieťa dostane ako darček nálepku Haničky a Murka. Hanička a Murko deťom radi podpíšu niektoré zo svojich CD a DVD (škôlkarka Hanička aj kocúrik Murko si už nacvičili svoj podpis:).

Vstup do kaviarne: 30 minút pred predstavením.

Vstupenky na mieste konania v deň koncertu : 10 eur

Čauky-mňauky kamoši! Tešíme sa na vás!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top