Detail info
Close

Roxette in Memoriam Tour 2020 Bratislava

Roxette in Memoriam Tour 2020 Bratislava

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Slávne švédske hudobné duo Roxette tvorí skladateľ, spevák a gitarista Per Gessle a speváčka Marie Fredriksson. Svojím unikátnym popovo-rockovým štýlom sa do hudobnej histórie zapísali tak tučným písmom, že málo kto by nepoznal hitovky ako It Must Have Been Love, How Do You Do! alebo Listen To Your Heart. Boli a stále sú ikonami pre milióny fanúšikov po celom svete a svojou tvorbou nepochybne ovplyvnili stovky ďalších hudobníkov. Mnohí ich dokonca označovali za nástupcov legendárnej hudobnej skupiny ABBA. Emocionálna rocková balada aj tanečný synťákový pop v ten istý moment na jednom pódiu. Tak by sme popísali typický "Roxette" zvuk.


Na konci roku 2019 svet obletela veľmi smutná správa. Jeden z najkrajších hlasov hudobnej scény vôbec, ktorý patril speváčke Roxette - Marii Fredriksson, nás navždy opustil.


Na počesť a vyjadrenie úcty sa oficiálna tribute kapela Roxette Ultimate Tribute vydáva na európske turné, ktoré nesie názov Roxette in Memoriam Tour 2020. V rámci tejto tour nás čakajú dve zastávky v Českej republike a jedna na Slovensku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Roxette in Memoriam Tour 2020 Bratislava
Top