Detail info
Close

Stanislav Štepka: KONEČNÁ STANICA

Stanislav Štepka: KONEČNÁ STANICA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Divadlo Hlavina

Stanislav Štepka: KONEČNÁ STANICA
Správa o príchodoch a odchodoch vlakov a ľudí

Autor a réžia: Stanislav Štepka

Hudba: Ján Melkovič
OSOBY A OBSADENIE

Hrajú : Bohuš Močko (Doktor), Martina Krištofová (Upratovačka), Matej Močko (Bezdomovec), Kristína Jančovičová (Policajtka), Martin Mihalik (Díler), Lenka Gálisová (Zaľúbená), Ondrej Čerňan (Námorník), Jana Veličová (Vdova), Marián Urbánek (Farár), Martin Škoda (Výpravca), František Vičan (Harmonikár)

Na konečnú stanicu menej ako viac presne prichádzajú vlaky a v nich ľudia s rôznymi životnými príbehmi, radosťami, plánmi... Smútky i šťastie prežívajú aj obyvatelia stanice, ktorá si roky žije svojim zabehnutým životom, pokiaľ sa jedného dňa nestane niečo nečakane nepríjemné. Vyšetrovanie závažnej udalosti sa stane sondou do duší jednotlivých postáv, do ich snov, nádejí i zlyhaní. Konečná stanica mala v Radošinskom naivnom divadle premiéru v roku 1997, aktuálna je však dodnes. Divadlo Hlavina ju uvádza ako svoju devätnástu inscenáciu, v silnom hereckom i speváckom obsadení. Vlak na Konečnú stanicu, by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top