Detail info
Close

Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2020

Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2020

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť online formou Home Ticket!

Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2020 je festival chutí pre kulinárskych nadšencov, ktorého cieľom je inšpirovať chuťové bunky gurmánov, priaznivcom zelených vajíčok, ako aj ich rodinných príslušníkov a priateľov, koštovkami, prezentáciou rôznych spôsobov a techník varenia vrátane zdielania receptov. Ukázať, že chuť, výnimočnosť, ako aj jemnosť pripravovaného jedla sa vďaka „vajíčku“ niekoľkonásobne zvyšuje, že zelené vajíčko umožňuje variť zdravo, pričom zlepšuje a predlžuje kvalitu života. Jednoducho, dokázať že Big Green Egg je synonymom pre užívanie si tých najlepších pôžitkov, ktoré príroda sama ponúka, pretože život so zeleným vajíčkom chutí skvele.

Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2020 je v podstate otvorená škola varenia, v ktorej svoje kulinárske majstrovstvo predvedú najlepší šéfkuchári Slovenska: Andrej Roth, Branislav Križan, Marián Filo, Adam Iľaš, Lukáš Guzman, Peter Frolo, Marek Ort, František Sedlák, Ján Lenthardt, Martin Korbelič, Pavol Šipkovský, Michal Baniar, Bazalovci tím, Peter Bracho, Jaroslav Ertl, Pavel Kubík, Michal Konrád, Vojtech Simor, Hricisin Michal, Lukáš Holý, Oskar Klanert, Vojto Artz, Karol Sklenár, Peter Krištof, Martin Hoferica, Daniel Hrivňák (zmena šéfkuchárov je vyhradená)
Aktuálne info o Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2020: https://www.facebook.com/events/489172901955737/
Program: Sobota, 06.06.2019

08:00 – 11:00 hod. (neoficiálny program) príchod šéfkuchárov, príprava, zapaľovanie a zahájenie varenia pokrmov na ochutnávku “koštoviek”
v tejto neoficiálnej časti začnú prítomní šéfkuchári chystať a následne variť koštovky, časť bez prítomnosti verejnosti

11:00 hod. oficiálne otvorenie festivalu chutí #flavourfairslovensko
11:00 – 16:30 hod. ochutnávka pripravených pokrmov “koštoviek”
otvorenie podujatia a začatie degustácie, ako aj školy varenia, budeme sa učiť pripravovať burgre, steaky, ryby, hydinu, divinu, ako aj veľké kusy mäska, či piecť domácu ťahanú štrúdlu, frgále, ale aj karamelové veterníky

16:30 – 17:00 hod. ukončenie podujatia, vylosovanie výhercu Big Green Egg model MiniMax™ a tomboly

Sprievodný program:
Prezentácia, koštovka a predaj piva z remeselného pivovaru LIPTOVAR.
Persson s.r.o., http://www.liptovar.sk/

Prezentácia, koštovka a predaj ovocných a bylinných vín HREHOR.
Ovocinár Hrehor s.r.o., http://www.uovocinara.sk/

Prezentácia, koštovka a predaj vín vinárstva Domin & Kušický
Víno Natural Domin & Kušický s.r.o., https://www.dominkusicky.sk/

Prezentácia, koštovka kávičiek, čajov a limonád
Gastrovia Group, s.r.o. , https://www.gastrovia.sk/

Prezentácia WWOO (wwoo.sk) – vonkajšia kuchyňa z betónu a s integrovaným Big Green Egg model Large, pracovnou plochou a drezom a dizajnové ohniská a terasový nábytok Quan Garden Art (quangardenart.sk)

Hudba: Mirka Miškechová
Unplugged DUO 2 gitary, 2 spevy a známe gitarové songy pre každého
Alek Malo (Dolly Booster) a Oliver Šipkovský (RockFor),
Profesionálny DJ Roman Vicena

Čo si so sebou zobrať: Dobrú náladu, fotoaparát, poznámkový blok na recepty. Pohodlné oblečenie a obuv na záhradnú party. V prípade chladu a dažďa doporučujeme zobrať so sebou teplejšie oblečenie, gumáky a nepremokavú bundu s kapucňou, prípadne pršiplášť alebo dáždnik.

Veľkú tašku na výhodný nákup sortimentu Big Green Egg so zľavou 5 %. (platí len pre nákup a urobené objednávky na zostavy počas podujatia, špeciálna 15 % zľava na použité „demo“ zostavy, v ktorých sa bude variť počas podujatia (MX a L), nutné dopredu rezervovať na info@biggreenegg.sk)

Deti, pre ktoré máme pripravený nafukovací hrad na skákanie.

Cena za vstupenku je all inclusive (všetky koštovky, alko koštovky, pivo, nealko, káva a receptár + sprievodný hudobný program)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top