Detail info
Close

SLOVAK KARTING CENTER - jazdy na motokárach

SLOVAK KARTING CENTER - jazdy na motokárach

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vychutnajte si jazdu na nových motokárach a v úplne novom profesionálnom motokárovom centre na SLOVAKIA RINGU. Špičková vonkajšia motokárová dráha s dĺžkou 1172m (najdlhšia na Slovensku), v kombinácií s modernou motokárovou technikou značky SODI a kvalitný časomer APEX Timing sú zárukou prvotriedneho zážitku. Registrovať na jazdy sa netreba vopred, stačí prísť v čase voľných jázd pre verejnosť a preukázať sa zakúpenou poukážkou. Aktuálne časy voľných jázd pre verejnosť nájdete vždy na webe: https://www.slovakiaring.sk/sk/kalendar/karting. Súčasťou centra sú aj šatne, stravovacie možnosti v bare, sociálne zariadenia či bezplatné parkovanie priamo pred centrom.

PODMIENKY
Poukážku je možné využiť výlučne na úhradu ceny za sprístupnenie motokárovej dráhy a jazdy na motokáre poskytnutej Vydavateľom poukážky počas voľných jázd pre verejnosť. Jedna jazda je v trvaní 10 minút, voľné jazdy pre verejnosť a termíny sú zverejnené na www.slovakiaring.sk v sekcii Kalendár Slovak Karting Center. Rezervácia na jazdu vopred nie je nutná, nevyhnutnou podmienkou pre absolvovanie jazdy je vyplnenie Registrácie jazdca na mieste a podpísanie Vyhlásenia účastníka jazdy (zákonného zástupcu), ktoré je súčasťou Všeobecných obchodných podmienok ako Príloha č. 1 uvedené aj na www.slovakiaring.sk. Minimálny vek účastníka na jazdu je 15 rokov. V cene poukážky je povinné bezpečnostné školenie pred jazdou a zapožičanie povinnej ochrannej prilby bez hygienického návleku – ten je možné si dokúpiť na mieste alebo priniesť si vlastný. Poukážka sa môže čerpať postupne, je však platná pre jednu osobu registrovanú pred jazdou a je neprenosná. Poukážka je nevratná, nevymieňa sa, ani nemení za hotovosť. Platnosť poukážky je 12 mesiacov od dátumu zakúpenia, využiť sa dá počas aktuálnej sezóny v mesiacoch apríl až október.

SLOVAK KARTING CENTER
800 Orechová Potôň, 930 02
www.slovakiaring.sk, karting@slovakiaring.sk, +421 918 502 116



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top