Detail info
Close

Divadlo Sylvia Miláčik Kursalon Tr. Teplice

Divadelná jeseň Trenčianske Teplice
Divadlo Sylvia Miláčik Kursalon Tr. Teplice

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET!

Romantická komédia, v ktorej nič nie je také, ako to navonok vyzerá. Muža v strednom veku zmení náhodné stretnutie so Sylviou, nespútanou, rozpustilou bytosťou, ktorej šarmu a mladosti sa nedá nepodľahnúť.

Muža v strednom veku (Vlado Černý) zmení náhodné stretnutie so Sylviou (Natália Puklušová). Sylvia vtrhne ako tajfún do sporiadanej rodiny a opantá manžela, už predtým hlboko nespokojného so svojím životom. Zrazu sú pre neho dôležitejšie prechádzky po meste namiesto práce s financiami. Snobské večierky vymenil za nočné romantické sedenie na lavičke v parku.

Z jeho zmeny je nešťastná manželka Katarína (Anna Šišková), ktorú naopak život majetnej strednej vrstvy a učiteľské povolanie bohato napĺňajú.

Do príbehu vstupuje aj manželkina spolužiačka zo školy, „bývalá“ alkoholička, priateľský majiteľ psíka Hektora z parku a manželskú krízu rieši psychiater, u ktorého nie je isté, či je žena alebo muž.

Účinkujú: A. Šišková, N. Puklušová, V. Černy, M. Labuda ml., Tomáš Mrekaj
Autor: Albert Ramsdell Gurney
Réžia: Soňa Ferancová

Cena vstupenky:
• Voľné sedenie: 19€
• Voľné sedenie Seniori, ZŤP, študenti: 17€
• VIP Box A s miestenkou a občerstvením 23€ / osoba
• VIP Box B s miestenkou a občerstvením 92€ / 4 osoby



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top