Detail info
Close

Zlatá rybka na slnku alebo Dovoľ mi ju zabiť

Zlatá rybka na slnku alebo Dovoľ mi ju zabiť

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Zlatá rybka na slnku alebo Dovoľ mi ju zabiť

Dve sestry pod jednou strechou?

Dve dospelé ženy sa delia o spoločnú strechu nad hlavou. Kým jedna sníva o filmovej kariére a je pre ňu ochotná urobiť čokoľvek, druhá nesníva o ničom inom, len ako tú prvú dostať čo najskôr z domu.

Do toho všetkého sa zamotá švagor, ktorý túži iba po pokojnom živote. Je to však vôbec možné?  Chce to iba trochu pomoci, jeden zabudnutý telefón a v ňom prístup na internetovú zoznamku. Kolotoč bláznivých udalostí a zámen sa môže začať.

Hrajú: Oľga Belešová, Richard Stanke, Ivana Kubačková (Iveta Pagáčová), Ján Dobrík (Michal Režný)  

Autor: Danica Hričová

Réžia: Eduard Kudláč
Scéna a kostýmy: Eva Kudláčová Rácová
Dĺžka predstavenia: 70 minút 

Richard Stanke je stálym členom činohry SND a pravidelne hosťuje v niekoľkých slovenských divadlách. Na televíznej obrazovke sa objavuje už od detstva a za ten čas hral v nespočetnom množstve inscenácií a filmov. Účinkuje aj v komédii Pyžamo pre šiestich a Tri letušky v Paríži.

 

Oľga Belešová vyštudovala žurnalistku, divadlu však ostala verná od detstva. Pôsobila v divadle Ludus, GUnaGU či v Štúdiu L+S a Divadle Aréna. Jej hlas môžete poznať aj z rozhlasu či televízie. Môžete ju vidieť v našej komédii Tri letušky v Paríži a vo veselohre Čachtická pani. 

 

Ivana Kubačková je stálou členkouMestského divadla Žilina. Spolupracovala s bratislavskými divadlami - Divadlom Aréna,  Štúdiom 12, Prešporským divadlom a Divadlom Astorka Korzo ´90. V roku 2012 získala cenu DOSKY v kategórii Objav sezóny. Na televíznych obrazovkách sa objavila v seriáli Búrlivé víno. Môžete ju vidieť aj v komédii Tri letušky v Paríži.

 

Iveta Pagáčová je v súčasnosti členkou umeleckého súboru Mestského divadla Žilina. Hosťovala v Slovenskom národnom divadle, Štátnom divadle Košice a tiež v inscenáciách divadla Pôtoň. Účinkovala v seriáli Ministri a Delukse. 

 

 Ján Dobrík je stálym členom Mestského divadla Žilina.  Predtým účinkoval v Slovenskom národnom divadle, spolupracoval s divadlom Aréna a so Slovenským komorným divadlom v Martine. Jeho tvár sa prvýkrát dostala do povedomia divákov v seriáli Divoké kone a Som mama. Vo vašom meste ho môžete vidieť aj v komédii Tri letušky v Paríži a Pyžamo pre šiestich.

 

Michal Režný po skončení VŠMU v ročníku Emílie Vášáryovej účinkoval v Mestskom divadle Žilina a hosťoval aj v Slovenskom národnom divadle. Okrem divadla vystupoval v seriáloch 1890, Ministri a Hrobári. Účinkoval vo filme Colette, Toman, Jan Palach. V roku 2020 sa predstaví v seriáli Slovania a vo filme Správa od režiséra Petra Bebjaka.

 

Pozrite si naše ďalšie podujatia

Umenie vraždy

Čachtická pani

Otvorené manželstvo 

Tri letušky v Paríži

Pyžamo pre šiestich

Klamstvo

Mafiánske historky

Mafiánske historky 2 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top