Detail info
Close

ZA VÍNOM DO ŠENKVÍC 2021

ZA VÍNOM DO ŠENKVÍC 2021

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Tento rok sme si pre vás pripravili bohatý program plný zážitkov. Môžete sa tešiť na tradičnú slovenskú kuchyňu s ochutnávkou miestnych špecialít podľa receptúr starých šenkvických babičiek, jazdy na konskom koči, tombolu s bohatými vinárskymi cenami, súťaž o najlepšie vinárstvo podujatia a samozrejme, na vašu obľúbenú šenkvickú muziku. Pre veľký úspech na predošlých ročníkoch vás budú tento rok na podujatí sprevádzať až tri kapely.
Novinkou tohto ročníka je predajná výstava šenkvických umelcov, kde sa vám predstaví Soňa Kozáková s pôvabnými šperkami a objektami malých rozmerov, vyrábaných zlatníckou technikou a prácou s drôtom, Silvia Stránska so zaujímavými dielami, ktoré tvorí metódou plstenia a v neposlednom rade budete mať možnosť vidieť akvarelové a akrylové maľby Daniela Benkiča.
Jubilejný 10. ročník podujatia je taktiež výnimočný tým, že tvárou Za vínom do Šenkvíc 2021 sú všetci patróni predošlých ročníkov podujatia, ktorí boli zvolení z radov miestnych vinárov: Peter Červenka, Karol Motyka, Tibor Ruman, Ivan Šarmir, Vincent Lacko, Ľubomír Strašifták, Jozef Kočanda st., Ondrej Somorovský.

Miesto a čas overenia a výdaja Vstupeniek: Vydávanie kapsičiek a predaj na mieste bude prebiehať 19.6.2021 od 11:30 hod do 15:00 hod v KIS Šenkvice a následne až do skončenia podujatia na stanovisku: Obecný dom - vínotéka, Chorvátska 105, Šenkvice.

Súčasťou vstupenky je degustačná taštička, ktorá obsahuje: katalóg vinárov, 40 ks degustačných kupónov a tiež 2 ks bonusových lístkov na nákup vína v celkovej hodnote 8€. V cene je zahrnutá bezplatná kyvadlová doprava medzi „ochutnávacími“ stanicami. S ohľadom na preventívne po-pandemické opatrenia bude do predaja uvoľnený limitovaný počet vstupeniek a prirodzene budeme aplikovať všetky nariadenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

Pokyny Usporiadateľa: Pri vydávaní kapsičiek resp. predaji lístkov je organizátor oprávnený si vyžiadať a zaevidovať mobilné telefónne číslo návštevníka podujatia. Kúpou vstupenky dáva návštevník podujatia súhlas organizátorovi so spracovaním jeho údajov a zaväzuje sa dodržiavať všetky protipandemické opatrenia zverejnené organizátorom na verejne dostupných miestach (web, facebook a verejné priestranstvo)

Ďalšie Informácie www.zavinomdosenkvic.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top