Detail info
Close

GIOIA - Letný hudobný galavečer

75.HUDOBNÉ LETO TRENČIANSKE TEPLICE
GIOIA - Letný hudobný galavečer

Miesto:

LA GIOIA a ich pozoruhodné úpravy známych skladieb zaznejú v Kursalone doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

Vstupenky

Popis podujatia

Prvý augustový večer sa bude v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach niesť v romantickom duchu. Vypočujte si pozoruhodné úpravy známych skladieb, ktoré zaznejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

Popové operné trio GIOIA vzniklo v roku 2008 a je ojedinelým zjavom svojho druhu v celej strednej Európe. Jeho názov je vypožičaný z talianskeho jazyka a znamená radosť. A práve s radosťou, temperamentom a vášňou prichádza GIOIA, aby ponúkla nevšedný a jedinečný hudobný zážitok. Prináša totiž jedinečné spojenie operného spevu v štýle belcanto a populárnej hudby. GIOIA prináša opernú formu „na ulicu“ a niečo z „ulice“ do atmosféry operných domov. Piesne v podaní umeleckej trojice sú určené širokému publiku. Silné melódie útočia na ľudské srdcia a pohladia dušu. Jej repertoár tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov. V súčasnosti pod umeleckým menom GIOIA vystupujú Peter Ševčík, Matej Vaník a Martin Vetrák.
Zmena programu vyhradená.

Kapacita na koncerte je limitovaná podľa aktuálne platných nariadení.
Koncert je súčasťou festivalu 75. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je organizované s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top