Detail info
Close

Príbeh hudby na cestách

Príbeh hudby na cestách

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Koncert o 16.00 je iba pre kompletne zaočkovaných divákov (prosíme, prineste si potvrdenie o očkovaní), koncert o 17.30 je v režime OTP, čiže pre divákov zaočkovaných, testovaných (PCR test 72 hodín, AG test 48 hodín) a po prekonaní covidu-19 pred menej ako 180 dňami. Prosíme, prineste okrem potvrdenia o očkovaní/teste/prekonaní tiež na lístočku Vaše kontaktné údaje, budeme ich uchovávať 14 dní. Detí do 11,99 roka sa obmedzenia nedotýkajú. 

 

     Po obrovskom úspechu online vzdelávacích koncertov Príbeh hudby, ktoré sleduje viac ako 80 tisíc detí a mladých ľudí, sme sa rozhodli priniesť našim fanúšikom hudobný príbeh naživo. Program “Na cestách” prináša to najlepšie z repertoáru Bratislavského chlapčenského zboru, ktorý vedie legenda slovenského zborového umenia, Magdaléna Rovňáková. Koncert tiež diriguje a moderuje autor projektu, Gabriel Rovňák ml.

     Ak si niekto myslí, že “vážna hudba” je nudná, počas nášho koncertu vás zaručene presvedčíme o opaku! Na koncerte sa deti a ich rodičia dozvedia odpovede na množstvo zvedavých otázok o hudbe a vychutnajú si krásne piesne v podaní najstaršieho a najväčšieho slovenského chlapčenského zboru. Počas koncertu zaznie tiež detská oper K.Loosa – O komíne nakrivo postavenom, ktorú réžijne pripravil Marek Mokoš. Text tejto opery do slovenského jazyka pre Bratislavský chlapčenský zbor prebásnil Ľubomír Feldek.

     Na koncerte sa predstaví Bratislavský chlapčenský zbor a jeho sólisti, pod vedením Magdalény RovňákovejGabriela Rovňáka ml. Na klavíri bude sprevádzať Martin Hríň a hosťom koncertu bude sólista Opery Slovenského národného divadla, Pavol Remenár
Tešime sa na stretnutie s vami!

Ďakujeme partnerom projektu: Generálny partner - Hudobný fond, Mecenášsky klub SING!, buckle up. Mediálni partneri: Hudobný život, in.ba, Opera Slovakia

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez nároku na zľavy
Každý účastník podujatia musí mať zakúpenú platnú vstupenku bez ohľadu na vek.

Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť len formou Hometicket!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top