Detail info
Close

MM KABARET uvádza ROBA GRIGOROVA

MM KABARET uvádza ROBA GRIGOROVA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

MM KABARET NA Vajnorskej!

Satirik, herec, hudobný skladateľ, spisovateľ, textár, novinár a spevák Milan Markovič spolu s multiinštrumentalistami Petrom Niňajom a Róbertom Puškárom v kabarete plnom hudby, vtipov, gagov a vtipných postrehov zo života. Spojenie briskného a inteligentného humoru Milana Markoviča so skvelými hudobnými číslami v podaní Pánov bratov ponúka výbornú zábavu v podobe jedinečného kabaretu, aký na Slovensku už dlho chýbal.

Pozvanie do kabaretu prijal ROBO GRIGOROV.

- Slovenský skladateľ, spevák a hudobník. Robo Grigorov sa žánrovo hlavne v pesničkách s rýchlejším tempom presadzuje ako predstaviteľ populárneho prúdu štýlu reggae. Na Bratislavskej lýre 1986 sa Grigorov umiestnil so skladbou Posledný valčík pre Európu na druhom mieste. Jeho debutový album Robo Grigorov - Midi bol vydaný v roku 1987. Medzi najznámejšie skladby patria single ako Edo, Ona je Madona, Žuvačka za uchom, Všetci sa zídeme raz v jednej posteli a mnohé ďalšie.

Vidíme sa 09.11.2021 o 19:00 v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MM KABARET uvádza ROBA GRIGOROVA
Top