Detail info
Close

LADIES NIGHT záznam + dokument ZA OPONOU

LADIES NIGHT záznam + dokument ZA OPONOU

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Špeciálna Vianočná akcia LADIES NIGHT záznam + dokument ZA OPONOU

Milé dámy, verné fanynky pánskeho striptízu
Prichádzajú Vianoce a radi by sme vás touto formou potešili:-)

Máme za sebou historicky prvú a veľmi úspešnú online Ladies Night, ktorú sledovalo vyše 500 žien z 3 krajín. Myslíme na Vás aj počas tohto zvláštneho obdobia a preto sme sa rozhodli potešiť Vaše oči, zmysly. Úplne inak. Pripravili sme si pre vás záznam z tejto virtuálnej Ladies Night, ktorú môžete sledovať kedykoľvek a kdekoľvek. Bolo to veľmi vzrušujúce a legendárne. Vyhraďte si čas len pre seba a sledujte Ladies Night priamo z obývačky pri dobrom vínku, Prossecu alebo len tak pri čajíku a my sa postaráme o to, aby ste mohli sledovať šteklivé vystúpenia zahraničných striptérov.. A nielen to. Pozriete si ich aj v zákulisí, ich prípravu a mnoho iného.
V čom bola táto Ladies Night iná? Situácia nám síce nedovolila stretnúť sa osobne a Vás milé dámy vidieť v publiku, ale naši kameramani vysielali  prípravu striptérov priamo zo šatne, ako sa natierali:-) Dámy, toto bolo jednoducho iné, zaujímavé a vzrušujúce. Bolo to nové, nepoznané, celé 2 hodiny. Pozrite si unikátny záznam z Ladies Night U TEBA DOMA.

Na čo sa môžete tešiť:
•              Dobrý výhľad na pódium z každej strany z viacerých kamier, dokonca pohľad i do zákulisia
•              100% zľava na prvý online dokument pánskeho striptízu v trvaní 2 hodiny / Za oponou
•              show nabitá akrobatickými kúskami, šarmom a eleganciou
•              moderátor Tom Kave
•              budete vidieť striptérov ešte bližšie ako ste zvyknuté, budete ich mať priamo doma:-)


ZA OPONOU
PRVÝ SLOVENSKÝ DOKUMENT O PÁNSKOM STRIPTÍZE

Tanec, zábava, vzrušenie, pikantné zábery, rozhovory, najzaujímavejšie momenty. To všetko a omnoho viac nájdeš v amatérskom dokumente, ktorý je zostavený z rokov 2016 až 2020. Zábery striptérov z Majstrovstiev sveta a európy v pánskom striptíze, momenty z LEN PRE ŽENY TOUR, niečo zo zákulisia. ZA OPONOU, revolučný 2 hodinový film, ktorý poteší nejednu dámu. Príjemné sledovanie.

Najaktuálnejšie informácie na našich instagramových účtoch @dirtyy_boyzz_menstrip @tomkave_official @rrproduction.sk alebo FB: Dirtyy Boyzz

bežná cena 15,80 eur
akcia 9,90



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top