Detail info
Close

HELENA 2022 - jubilejní tour

HELENA 2022 - jubilejní tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Medzinárodne najúspešnejšia česká speváčka Helena Vondráčková tento rok vyráža na jubilejné česko-slovenské turné nazvané Helena 2022, na ktorom s fanúšikmi oslávi svoje polguľatiny.

Sotva Helena Vondráčková dokončila svoje minuloročné turné nahor k výškam, chystá sa na ďalšie. „S mojou kapelou Charlie Band sa vydáme na dlhú cestu po Česku aj Slovensku. Čaká nás veľa zastávok a ja sa už veľmi teším, až si spoločne s mojimi priaznivcami zaspievame nielen moje staršie hity, ale aj novinky z posledných dosiek, ktoré som natočila. povedala Helena Vondráčková.

Turné „Helena 2022“ organizuje Agentúra MM Praha, s.r.o., ktorá tak robí ako exkluzívny zástupca speváčky už od roku 2004. O zvuk a osvetlenie sa opäť postará spoločnosť Sound & Lights MM Praha, s.r.o. Turné sa bude líšiť nielen tým, že je „jubilejný“, ale aj technickým vybavením, kedy pre každý jednotlivý koncert je – okrem iného – pripravená LED stena s projekciou.

Ako svojich hostí si Helena Vondráčková pozvala nielen kolegov zvučných mien, ale aj začínajúcich nádejných spevákov a speváčky, ktorým chce dať príležitosť a podporiť ich cestu k úspechu.

Na hudobnej scéne pôsobí Helena Vondráčková od roku 1964. V priebehu svojej kariéry naspievala viac ako 1800 piesní, doteraz vydala viac ako 90 LP a CD a celosvetovo predala 20 miliónov hudobných nosičov. Je nositeľkou mnohých domácich i medzinárodných ocenení a štátneho vyznamenania – Medaily za zásluhy v oblasti umenia. Účinkovala v množstve úspešných muzikálových projektov, stvárnila desiatky rolí vo filmoch a seriáloch, nahovorila postavy v obľúbených animovaných rozprávkach. Stále pravidelne vystupuje nielen doma, ale aj v zahraničí, najmä na Slovensku, v Poľsku av Nemecku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top