Detail info
Close

Open-Air Jarné Jazzáky 2022 - N. Smith / S. Hošek

Open-Air Jarné Jazzáky 2022 - N. Smith / S. Hošek

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Open-Air Jarné Jazzáky 2022 - Nate Smith / Samuel Hošek 28.6.2022

Jazzáky sú opäť tu! 

Organizátori Open-air Jarných Jazzákov pripravili večer plný kvalitnej inovatívnej hudby v krásnom prostredí pod holým nebom. V Sankt Vitus Kaffee v Rusovciach, už 28.6.2022 vystúpi Samuel Hošek s kapelou feat. Jureš Fallgrapp a fantastický Nate Smith + Kinfolk a raperom Kokayi.


Už takmer dve desaťročia je Nate Smith kľúčovým dielom pri oživovaní medzinárodnej hudobnej scény so svojím viscerálnym, inštinktívnym a hlboko zakoreneným štýlom bubnovania. Má rozmanité a rozsiahle resumé, ktoré zahŕňa prácu s uznávanými poprednými predstaviteľmi jazzu, ako sú Pat Metheny, Dave Holland, Chris Potter, José James, John Patitucci, Ravi Coltrane a mnohí ďalší. Jeho debutový album KINFOLK: Postcards from Everywhere, ktorý bol dvakrát nominovaný na cenu GRAMMY, vidí Smitha, ktorý spája svoje originálne kompozície moderného jazzu s R&B, popom a hip-hopom. Vrhol sa aj do pop/rockového sveta vďaka nedávnej spolupráci so spinoffovou skupinou Vulfpeck, The Fearless Flyers, Brittany Howard (z Alabama Shakes) a vystúpeniami so skladateľmi ako Emily King a Van Hunt. V posledných rokoch sa prostredníctvom série virálnych videí ukázal ako jeden z najvplyvnejších a najpopulárnejších bubeníkov svojej generácie. Jeho videá si pozreli milióny ľudí a inšpirovali nespočetné množstvo hudobníkov a fanúšikov. V septembri 2018 vydal svoj prvý sólový album Pocket Change. Aj na základe uvedeného môžeme konštatovať, že sa nám podarilo na slovensko priniesť úžasnú hviezdu kvaitnej hudby, ktorá je deň predtym headlinerom jedného z najväčších festivalov, Jazz à Vienne.

Nate Smith - bicie
Kokayi - spev / rap
Brad Allen Williams - gitara
Jon Cowherd - fender Rhodes
Fima Ephron - elektricka gitara
Jaleel Shaw - alto/soprano saxofón
Amma Whatt - spev


Samuel Hošek je multitalentovaný umelec, spevák, výtvarník a performér. Je víťazom niekoľkých amerických a európskych súťaží v hudbe a výtvarnom umení. Ako 16 ročný získal štipendium v USA, neskôr študoval na divadenej fakulte VŠMU. Je absolventom VOŠ Jaroslava Ježka v Prahe v odbore jazzový spev. Koncom roka 2020 vydal svoj debutový album s názvom “Our Time is Now”, ktorý nahral v spolupráci s producentom Jurešom Líškom z projektu Fallgrapp. Koncept albumu sa sústreďuje na vnútorný svet. “V dnešnom svete je hlavný fokus na vonkajšiu krásu, no pre mňa je najzaujímavejšie, čo sa individuálne odohráva v hlave každého z nás. Som fascinovaný vnútornou krásou.” Svoje kvality dokázal naposledy na veľmi úspešnom vystúpení na Bratislavských Jazzových Dňoch 2021.

Samuel Hošek - spev
Jureš Fallgrapp - elektronika
Pavol Bereza - gitara
Denis Pagáč - basa
Juraj David Raši - bicie


Vstupenky:
Stand by stoly            19,- Eur
Sedenie na miesto      29,- Eur
Sedenie pri stole        33,- Eur
Začiatok koncertu - 19:00hod 

Viac info na www.jarnejazzaky.sk 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top