Detail info
Close

Robo Opatovský s kapelou

76.Hudobné Leto Trenčianske Teplice
Robo Opatovský s kapelou

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Charizma, energia a piesne plné osobných spovedí. Talentovaný slovenský spevák s podmanivým hlasom a vynikajúci interpret vás presvedčí, že je hudobný chameleón, ktorý si publikum získa romantickými songami aj rytmickými piesňami. Stálica slovenskej hudobnej scény zavíta do Kursalonu, aby ponúkla to najlepšie zo svojej tvorby. Medzi Robove najznámejšie skladby patria napríklad Prílev energie, Tvoj hlas, S Tebou, Niečo máš, Piatok, Karibik, Blízko ťa mám, Úspech ťa spáli, Neverná, Milovaná, Prší, ktorú neskôr naspieval aj s Monikou Bagárovou, či pieseň Keď muž miluje ženu, na ktorej spolupracoval s textárkou Oľgou Záblackou. Slovenského speváka môžete vidieť a počuť s vynikajúcim gitaristom Romanom Mečiarom alebo štýlovým trubkárom Ondrejom Jurášim. Živé vystúpenia pred publikom si Robo obzvlášť užíva, nenechajte si preto ujsť koncert s jeho kapelou v Kursalone.

Vzdelanie získal na bratislavskom konzervatóriu pod vedením pedagóga a koncertného majstra Jozefa Zsapku. Po ukončení školy sa začal naplno venovať spevu. V úvode svojej kariéry spolupracoval s producentským triom Ľubo „Umelec“ Priehradník, Berco Balogh a Jozef Gregor, ale tiež s českým producentom Danielom Hádlom či s Vrabcom, bývalým členom skupiny Made II Mate. Prelom v jeho kariére znamenala platňa Swing And Latin obsahujúca Robove piesne a klasické svetové hity v nových unikátnych swingových a latin-jazzových úpravách. Vydal tiež dva Vianočné albumy, Vianočné duetá ocenené Platinovou platňou, výberovku 2009 – 1996 s dvoma novinkami, albumy 2012, Robo Opatovský & OVERTIME a zatiaľ posledný album ROBO OPATOVSKÝ UNPLUGGED. So speváčkou Máriou Čírovou zasa v rokoch 2016 a 2017 absolvoval úspešné Vianočné turné. V roku 2012 zložil hymnu pre slovenských paralympionikov s názvom Nechajme sa strhnúť prúdom. Podobnej pocty za dostalo aj skladbe Môj život, ktorá sprevádzala slovenský paralympijský tím v Soči 2014.

voľné sedenie: 20€
VIP box A s miestenkou a občerstvením: 25€
VIP box B s miestenkou a občerstvením: 100€ / 4 osoby

Koncert je súčasťou festivalu 76. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je organizované s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top