Detail info
Close

Šialené nožničky - Divadelná komédia

76.Hudobné Leto Trenčianske Teplice
Šialené nožničky - Divadelná komédia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Zábava, napätie, bláznivé situácie, neočakávané rozuzlenia a pointy. To všetko na vás čaká v komédii Šialené nožničky bratislavského Hudobného divadla Teatro Wüstenrot. Kadernícky salón Šialené nožničky, ktorý vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Jeho renomé je však náhle ohrozené, pretože v byte nad salónom sa nečakane udeje vražda. Všetci sú podozriví, zamestnanci aj klienti. Kto je však ten pravý? Vyšetrovania sa chopí polícia i samotné publikum. Jedinečný humor vychádza zo situačnej prepracovanosti a konverzačnej hereckej improvizácie, ktorú spoluvytvárajú samotní diváci. Táto divadelná hra obletela takmer celý svet a vyslúžila si obrovské ovácie publika. Zapísala sa dokonca do Guinessovej knihy rekordov ako najdlhšie súvisle sa hrajúce činoherné predstavenie v Spojených štátoch a teraz prichádza aj do Kursalonu Trenčianskych Teplíc.
Autor: Paul Pörtner
Preklad: Alexandra Ruppledtová
Scéna a kostýmy: Alexandra Grusková
Úprava a réžia: Svetozár Sprušanský
Hrajú: Peter Kočiš/Marcel Ochránek, Karin Olasová, Dušan Szabo, Marek Majeský, Jana Valocká/Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka/Erik Peťovský

V americkom Bostone toto predstavenie hrajú dodnes, nepretržite od roku 1980. Kriminálnu komédiu ocenili aj diváci v Chicagu, Washingtone, San Franciscu, Montreale, Barcelone, Tel Avive, Budapešti, Prahe, Melbourne, Londýne, Lodži, Varšave, Honolulu, ako aj v mnohých ďalších menších či väčších mestách po celom svete. Všade s neprekonateľným úspechom.

voľné sedenie: 25€
VIP box A s miestenkou a občerstvením: 30€
VIP box B s miestenkou a občerstvením: 120€ / 4 osoby

Koncert je súčasťou festivalu 76. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je organizované s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top