Detail info
Close

DESMOD Teatro Set 2022

DESMOD Teatro Set 2022
DESMOD Teatro Set 2022

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Po pandemických rokoch a sa Teatro set vracia do divadelných priestorov.
Desmod opäť v netradičnom programe a pod hlavičkou hesla - Trapno is not dead.

"Ide o špeciálne vystúpenia, v rámci ktorých sú naše piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami na návštevníkov. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane. Veľmi veľa budeme improvizovať, takže priamo na mieste vznikajú nové skeče, prekvapenia aj brebty. S kapelou robíme fóriky, vyťahujeme ľudí na pódium a oni s nami hrajú scénky, je to veľmi vtipné," hovorí o pripravovanom turné Mário Kuly Kollár.

Na koncerte obyvačkovo-divadelného charakteru zaznejú najväčšie hity, ale aj menej známe piesne a možno sa z toho stane aj koncert na želanie

Tešíme sa na vás. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture DESMOD Teatro Set 2022

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - DESMOD Teatro Set 2022 - 12.12.2022 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert DESMOD Teatro Set 2022, ktorý sa mal konať dňa 12.12.2022 o 19:00 hod. v Dom Kultúry, , Štefánikova 99/72, Poprad, je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v pôvodnom termíne v novom mieste konania: AquaCity Poprad - kongresová sála. Sedenie bude voľné!

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top