Detail info
Close

FELIX SLOVÁČEK 80

FELIX SLOVÁČEK 80

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Felix Slováček oslavuje 80
Piatok piateho piaty o 19.00 hodine

DOM KULTÚRY RUŽINOV

Felix Slováček, vlastným menom Antonín Slováček, sa narodil 23. 5. 1943 v Zlíne. Absolvoval kroměřížske konzervatórium a Janáčkovu akadémiu múzických umení v Brne, predstavuje na českéj hudobnej scéne špičku medzí hráčmi na klarinet a saxofón. Do jeho stáleho repertoáru patria diela ako z oblasti klasickej hudby, tak i jazzu, popu a ako sólový hráč získal mnoho cien na medzinárodných súťažiach. Svoju hudobnú mnohostrannosť vždy preukazoval tiež ako skladateľ a od roku 1983 aj ako šéfdirigent Big Bandu Felixa Slováčka.
Bol členom mnohých orchestrov (Orchester Karla Vlacha) a vystupoval s radou ďalších (Big Band Gustáva Broma, RIAS Radio Big Band, Big Band Radio Copenhagen, WDR Big Band Köln atď.). Pravidelne sa objavoval tiež v programoch Karla Gotta. Ako interpret vážnej hudby vystupoval s mnohými známymi hudobnými telesami v Čechách i v zahraničí – spolupracoval napr. s European Community Chamber Orchestra, slovenskou filharmóniou, drážďanskou filharmóniou, symfonickým orchestrom hesenského rozhlasu a inými. Na svojom konte má viac ako 500 nahraných titulov a takmer 2 milióny predaných zvukových nosičov.
Program bude zložený z najväčších hitov viac ako 60 ročnej hudobnej kariéry jedenej s posledných žijúcich hudobných legiend Československa. Môžete sa tešiť aj na Cirkus Humberto, Sen lásky,  Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, Tenkrát na západě, Cirkus Humberto Krev Toulavá, Krstný otec, Zdivočelá země, Trezor, Dám dělovou ránu, Lady Karneval, Včelka Mája......“
Duet s Aničkou Je nebezpečné dotýkat se hvězd...

Prijmite pozvanie na oslavu osemdesiatky
FELIXA ANTONÍNA SLOVÁČKA
a jeho hostí:
ANNA JULIE SLOVÁČKOVÁ
ONDŘEJ PROVAZNÍK
ALEXANDRA

V predaji bude i obmedzený počet vstupeniek, ktoré Vám zabezpečia účasť na osobnom stretnutí s Felixom i jeho hosťami na „pokoncertnej“ párty pri dobrom víne a niečom na „prekusnutie“.

Zľavy: bez nároku na zľavu

MDŽ ZĽAVA AJ ZPRAVA 1+1: Akcia ku sviatku MDŽ. Pri kúpe jednej vstupenky dostanete druhú zadarmo! Akcia platí od 7.3.2023 do 9.3.2023! Zľava sa netýka VIP vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FELIX SLOVÁČEK 80
picture FELIX SLOVÁČEK 80
picture FELIX SLOVÁČEK 80
picture FELIX SLOVÁČEK 80

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - FELIX SLOVÁČEK 80 - 5.5.2023 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie FELIX SLOVÁČEK 80, ktoré sa malo konať dňa 5.5.2023 o 19:00 hod. v DK Ružinov - Veľká sála, Bratislava, je ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top