Detail info
Close

STICKMEN - Tony Levin, Pat Mastelotto, Markus Reuter

STICKMEN - Tony Levin, Pat Mastelotto, Markus Reuter

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Stick Men je americko nemecká progresívna rocková skupina zložená z prvotriednych muzikantov -  Pat Mastelotto a Tony Levin tvoria rytmickú sekciu legendárnych King Crimson.

Tony Levin v zostave STICKMEN hrá na svoj 12-strunový Chapman Stick, od ktorého je odvodený aj názov projektu. Spomenutý nástroj má nielen basové, ale aj bežné gitarové struny, funguje v určitých polohách ako oba inštrumenty súčasne. Aj Markus Reuter má neobvyklý nástroj. Je ním „touch guitar“, navrhol si ju sám – aj on presahuje svojim štýlom hrania širší rozsah než je možné dosiahnuť len od basovej, alebo sprievodnej gitary. 

Tony Levin je súčasťou skupín Petra Gabriela a King Crimson, v minulosti spolupracoval napr. s Tomom Waitsom, Lou Reedom, Laurie Anderson, Suzanne Vega, Johnom Lennonom, Paulom Simonom a Pink Floyd. 

Pat Mastelotto je po celom svete žiadaný ako top rockový bubeník. Bicie Pata Mastelotta tiež pokrývajú viac ako základnú zostavu akustických bicích – integruje aj špeciálnu elektronickú zostavu, tá umožňuje použitie samplov a prehrávanie smyčiek – loopov... Pat má aj prepojenie so Slovenskom, spája ho dlhoročné priateľstvo a spolupráca s gitaristom a skladateľom, prešovským rodákom Dávidom Kollárom (spolupracoval m.i. so Stevenom Willsonom). 

Markus Reuter je skladateľ a gitarista, v minulosti študoval pod vedením Roberta Frippa (King Crimson) a okrem STICKMEN v súčasnosti  spolupracuje a koncertuje s Devinom Towsendom. 

https://www.facebook.com/stickmenofficial

https://stickmenband.com/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture STICKMEN - Tony Levin, Pat Mastelotto, Markus Reuter
picture STICKMEN - Tony Levin, Pat Mastelotto, Markus Reuter
Top