Detail info
Close

MFK Zemplín Michalovce - MŠK Žilina

MŠK Žilina
MFK Zemplín Michalovce - MŠK Žilina

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Futbalový zápas 10.kola našej najvyššej futbalovej súťaže NIKÉ LIGY medzi MFK Zemplín Michalovce a MŠK Žilina sa uskutoční v sobotu 7.októbra 2023 od 18:00 hod. na Mestskom futbalovom štadióne v Michalovciach.

Možnosti zakúpenia vstupeniek cez Ticketportal.sk:

Plné vstupné – 12 a 6 €
Ženy – 5 a 3 €
Seniori 62+ - 4 €
Študenti od 15 rokov – 4 €
VIP – 50 €

Vstupenky na Rodičovskú tribúnu a taktiež ZŤP, Deti do 120 cm a Deti do 15 rokov sa dajú zakúpiť len v pokladniach pri štadióne.


Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť len formou Hometicket!

Na štadióne je počas zápasu prísne zakázané vytvárať a šíriť  akékoľvek informácie alebo údaje týkajúce sa vývoja zápasu, správania sa osôb zúčastnených na zápase alebo iných skutočností majúcich vplyv na zápas, vyhotovovať audiozáznam, videozáznam alebo audiovizuálny záznam zo zápasu a tento šíriť resp. inak sprístupňovať tretím osobám na účely akejkoľvek formy stávkovania, hazardných hier alebo komerčných aktivít, ktoré neboli vopred povolené. Mobilné telefóny sa môžu používať len na osobné, súkromné účely. V prípade porušenia týchto podmienok môže byť návštevníkovi odmietnutý vstup na štadión alebo môže byť zo štadióna vyvedený.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top