Detail info
Close

Met Live in HD / Anjel skazy

Met Live in HD / Anjel skazy

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

MET Opera: Live in HD

V tejto sezóne uvedie Metropolitná opera premiéru Anjela skazy, ktorú diriguje skladateľ Thomas Adès.

Príbeh je spracovaný podľa scenára slávneho satirického filmu Luisa Buñuela z roku 1962. Režíruje ju libretista Tom Cairns. Audrey

Luna sa predstaví ako Leticia Maynar a Amanda Echalaz ako Lucia de Nobile. Sally Matthews v role Silvie de Ávila a Sophie Bevan v role Beatriz v Metropolitnej opere debutujú. Ďalej vystúpi Alice Coote ako Leonora Palma, Christine Rice ako Blanca Delgado, Iestyn Davies ako Francisco de Ávila, Joseph Kaiser ako Edundo de Nobile a Frédéric Antoun debutuje ako Raúl Yebenes. David Portillo sa predstaví ako Edmundo a David Adam Moore debutuje ako Plukovník Álvaro Gómez. Rod Gilfry spieva rolu Alberta Roca, Kevin Burdette vystúpi ako Sergio Russell, Christian Van Horn ako Julio a John Tomlinson ako Doktor Carlos Conde.

Anjel skazy vznikol na objednávku a v koprodukcii s Royal Opera House v londýnskom Covent Garden, Det Kongelige Teater v Kodani a so Salzburským hudobným festivalom, kde mal premiéru v roku 2016. Opera sa spieva v anglickom jazyku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top