Detail info
Close

Nikol Bóková: Prometheus

Nikol Bóková: Prometheus

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

11.8., 20:00, Nádvorie Starej radnice
Nikol Bóková: Prometheus

Nikol Bóková (klavír), Radek Baborák (lesný roh), David Dorůžka (gitara), Jaromír Honzák (kontrabas), Michał Wierzgoń (bicie)

Klaviristka a skladateľka, Nikol Bóková, čerstvá držiteľka ocenenia Anděl a víťazka ankety Českého rozhlasu Jazz „Česká jazzová sklízeň“ vystúpi prvýkrát v Bratislave. Nikol Bóková je interpretkou vo svete klasickej hudby, zároveň je však jednou z najtalentovanejších autoriek na súčasnej jazzovej scéne. Vo svojej tvorbe čerpá zo svojho pôvodného klasického hudobného vzdelania a originálne v nej prepája prvky jazzu, klasickej hudby, ale aj popu a minimalizmu. Nikol pravidelne koncertuje v Českej republike i v zahraničí. Ako sólistka spolupracovala s viacerými českými orchestrami a vystúpila na festivaloch Americké jaro, Summartónar, Janáčkův máj, JazzFestBrno, Hybatelé rezonance a ď. Počas troch rokov nahrala tri štúdiové albumy – Inner Place (2019), Unravel (2020) a Prometheus (2021), na ktorom spolupracovala s hviezdnou zostavou hudobníkov ako Radek Baborák (lesný roh), David Dorůžka (gitara), Jaromír Honzák (kontrabas) a Michał Wierzgoń (bicie). Za skladbu s rovnomenným názvom Prometheus získala zároveň ocenenie OSA v kategórii „Najlepšia jazzová skladba roka“. Exkluzívna koncertná premiéra albumu Prometheus zaznie prvýkrát práve na festivale Viva Musica! a v programe ju doplnia diela Johanna Sebastiana Bacha, Franza Liszta či Sergeja Rachmaninova.

https://www.nikolbokova.com

Zmena programu a účinkujúcich vyhradená.

Zľavy:

- 50% pre imobilné osoby a ich sprievod- 20% pre seniorov nad 65 r., študentov, držiteľov preukazov ISIC, ITIC, Euro<26 len pri zakúpení vstupeniek na predajných miestach Ticketportal alebo priamo na mieste konania koncertu na základe predloženia príslušného dokladu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top