Detail info
Close

Zimní království

Zimní království

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Míša Růžičková so svojou pesničkovou show prináša zábavu pre našich najmenších divákov. V hodinovom programe rozprávkových pesničiek si zaspievajú jej najznámejšie detské hity a zatancuje si na najobľúbenejšie pesničky Tanec princezien, Sloník Tonko, Hasičská, Popeláři a veľa ďalších, ktoré Míša naspievala s Bratislavským zborom a vyšli na CD Spievame a tancujeme s Míšou.

Predstavenie je vhodné pre deti od 2 rokov. Vítaní sú aj menšie diváci, ale odporúčame rodičom, zvážiť, či sa budú ich deti cítiť rovnako dobre aj v cudzom priestore s hlasnejší hudbou, ako doma pri sledovaní pesničiek v televízii, kde to poznajú.

Návštevníkom tiež odporúčame prísť minimálne 20 minút vopred, aby sa stihli deti rozpozerať a neprepásli začiatok predstavenia. Začíname vždy v daný čas.

Počas predstavenia Míša deti zapája do pesničiek a pozýva ich na pódium, ale nie vždy sa dostanú úplne všetky deti.

U pesničiek sa deti rozhýbu a naučia sa spievať ich refrén, ale hlavne sa pobaví. Každé dieťa, je aktívne zapojených a nikto sa nenudí, roztančíme aj rodičia.

Po vystúpení sa majú možnosť všetky deti stretnúť s Míšou na autogramiáde, vyfotiť sa, alebo si nechať podpísať plagát, CD, DVD či tričko na vopred označenom mieste.

Dĺžka predstavenia: 50 - 60 minút

Každá osoba musí mať platnú vstupenku.

Vstup do sály: 30 minút pred predstavením.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Zimní království
Top