Detail info
Close

Domáca úroda: MUŽ SO ZAJAČÍMI UŠAMI

Domáca úroda: MUŽ SO ZAJAČÍMI UŠAMI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Domáca úroda: MUŽ SO ZAJAČÍMI UŠAMI

r. M. Šulík, SR / ČR, 2020, MP-12, 104 min.

Jozef (Miroslav Krobot) je spisovateľ, ktorý jedného dňa získa nečakanú schopnosť - mimoriadny sluch v podobe zajačích uší. Ten mu umožňuje výborne počuť nielen hlasy ďalších ľudí, ale predovšetkým ich myšlienky... Stretnutie cudzích a vlastných predstáv o sebe samom otvorí Jozefovi oči. Keď mu potom jeho mladá priateľka Katka (Alexandra Borbély) oznámi, že s ním čaká dieťa, Jozef vie, že je to jeho posledná šanca, ako si usporiadať doterajší život a narovnať rodinné vzťahy. Muž so zajačími ušami je tragikomédiou o mužovi, ktorému sa život prevráti zo dňa na deň, ale aj rozprávaním o našich predstavách o živote, aké môžu byť niekedy mylné a zároveň smutné aj komické.

Režisér Martin Šulík v Mužovi so zajačími ušami opäť spojil sily so svojim dlhoročným spolupracovníkom a scenáristom Marekom Leščákom, kameramanom Martinom Štrbom a producentom Rudom Biermannom a nakrútil tému medziľudských vzťahov a priateľstva. V hlavných úlohách sa objavia Miroslav Krobot, Oldřich Kaiser, Táňa Pauhofová, Zuzana Kronerová, Zuzana Mauréry a Alexandra Borbély.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top