Detail info
Close

PET JAZZ 2022

PET JAZZ 2022

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

POPIS PODUJATIA

SI PETRŽALČAN?
CHCEŠ ZĽAVU?
CHCEŠ EŠTE VÄČŠIU ZĽAVU?

Ak máš trvalý pobyt v Petržalke, zaregistruj sa na www.kulturavpetrzalke.sk do Klubu SME PETRŽALKA a naplno využívaj zľavy na kultúrne podujatia. Okamžite získaš heslo, ktoré ti zabezpečí mimoriadnu zľavu na vybrané podujatie. Výhodou členstva je odoberanie newslettera s aktuálnymi podujatia

Pozývame Vás na 28. ročník festivalu PET JAZZ 2022.    Druhý najstarší jazzový festival na Slovensku dal v roku 2022 šancu mladým a predstaví nové tváre slovenského džezu.
18:00 - MegaJazz (SK)
19:00 - OKQ Oliver Kucharovič Quartet (SK+CZ)
20:00 - Lenka Gálisová Quartet (SK)
21:00 - HIPZZ feat. Mattia Muller (SK)
22:00 - d# pipl araund (SK)
MegaJazz - divoká karta otvorenej výzvy HĽADÁ SA JAZZ. Hudobné zoskupenie MegaJazz sa zameriava na swingovú a jazzovú hudbu z obdobia 30. a 40. rokov minulého storočia. Konkrétne ide o žáner s názvom gypsy jazz alebo jazz manouche. Jadro zoskupenia pozostáva z dvoch gitár a kontrabasu, hrávajú tiež s husľami a bicími. Originálne prerábky a covery skladieb vnášajú do podujatí jedinečnú a dobovú atmosféru.
https://www.facebook.com/megajazz/videos/478830787142925
OKQ Oliver Kucharovič Quartet - víťazi otvorenej výzvy HĽADÁ SA JAZZ.
Brnensko - Slovenská kapela sa prezentuje energickou vlastnou tvorbou, ktorá spája jazz, groove, rock a funk do moderného počúvateľného kabátu.
https://www.youtube.com/watch?v=IfCrtQChSew&t=1s
Lenka Gálisová Quartet - víťazi Jazz START UP 2022
Hudobná formácia Lenka Gálisová Quartet vznikla v roku 2020. Vykryštalizovala sa z paralelne fungujúceho projektu JazzLab. Jeho zakladateľmi sú práve traja hudobníci z quarteta - Juraj Janík (klavír), Enea Bari (kontrabas) a Martin Kukučka (bicie nástroje). Počas svojho zatiaľ krátkeho pôsobenia odohrala formácia viacero koncertov a podujatí na Slovensku. V roku 2021 sa kapela Lenka Gálisová Quartet zúčastnila 34. ročníka súťažnej prehliadky Nové tváre slovenského jazzu, na ktorej sa jej podarilo získať cenu Objav roka.
https://www.youtube.com/watch?v=oHz1GXUovAE
HIPZZ feat. Mattia Muller - HIPZZ Ernesta Vizváryho s fenomenálnym bubeníkom Mattia Müllerom.
zostava: Ernest Vizváry, David Olan, Mario Belák, Mattia Müller
Kapela d# pipl araund vznikla na jar roku 2019, aj keď táto myšlienka ležala v hlave saxofonistu a bubeníka už viac ako dva roky. Keď sa k nim pridali ďalší členovia hneď si muzikantsky porozumeli. Ich hudba by sa dala charakterizovať ako elektronika hraná naživo a je silne ovplyvnená jazzom, DnB, jungle, trance, rock, a ďalšími žánrami. Medzi ich muzikantské vzory patria Aphex twin, The Nerve, Erik Truffaz, Donny Mccaslin, Beat music, Moon Hooch, Too Many Zooz atď.
Zloženie kapely:
Juraj Glonek – saxofón
Vladimír Kubalák – gitara
Ľuboš Kopták – basgitara
Jakub Valiček – bicie nástroje
https://www.youtube.com/watch?v=1R6KFlNzm30
https://www.piplaraund.sk/



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top