Detail info
Close

PET  JAZZ  2017

PET JAZZ 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Zrkadlový háj - Klub Za zrkadlom , 25.05. 2017 o 19:00 h.

 

PET JAZZ 2017

 

Hlavným partnerom podujatia a z verejných zdrojov festival podporil Fond na podporu umenia.


 Pet Jazz 2017 prináša do Petržalky špičkovú jazzovú hudbu.  Na sedemnástom ročníku festivalu potešíme priaznicov kvalitného jazzu s kapelami:

ESPECIAS

Hudobná formácia Especias prináša vo svojej tvorbe fúziu swingu, jazzu, vážnej hudby, folklóru, latina a groovu. Mladí talentovaní hudobníci s rozmanitým žánrovým zameraním ponúkajú v repertoári vlastné kompozície i prearanžované skladby rôznorodých hudobných štýlov. 

MARINA & THE KATS 

Marina Zettl je mladá rakúska speváćka, ktorá sa riadi sloganom SWING!SWING!SWING!. V autentických dobových kostýmoch spolu s Jörgom Haberlom a Thomasom Mauerhoferom tvoria "najmenší big band", ktorý privedie poslucháčov do atmosféry 30-tych rokov minulého storočia. 

http://www.marinazettl.com/

ERIK ROTHENSTEIN & GÁBOR WINAND a ELLSA VALLE 

Saxofonista a skladateľ Erik Rothenstein sa v posledných rokoch predstavuje ako líder originálnych projektov. Jeho tvorbu charakterizuje hľadanie nového hudobného výrazu a možností spájania rôznych vplyvov. 

www.erikrothenstein.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top