Detail info
Close

Ludus Tonalis_jazzové dialógy vol. 5 - MC

Ludus Tonalis_jazzové dialógy vol. 5 - MC

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Lúky , 19.01. 2018 o 17:00 h.

 

music club- Ludus Tonalis _jazzové dialógy vol.5

 

Ludus Tonalis _jazzové dialógy vol. 5

Jazzový večer študentov Cirkevného konzervatória Bratislava, pod vedením Františka Báleša, spojený s diskusiou po koncerte.

jazzová kompozícia a aranžovanie, jazzová harmónia, improvizácia...


Mgr. František BÁLEŠ

Jazzový klavirista, aranžér a pedagóg špecializácie "jazzová a populárna hudba".

Spolupracuje s poprednými osobnosťami slovenskej a zahraničnej jazzovej scény (L. Lužinská, R. Tariška, B. Čellár, R. Ragan, A. Donat, B. Balogh a ďalší).

V roku 2009 odohral sériu edukačných koncertov ´´Jazz ide do školy´´, ktorého iniciátorkou bola Lucia Lužinská. Okrem tohto projektu je členom mnohých zoskupení, ktoré sa okrem koncertnej činnosti venujú aj edukácii.

V roku 2009 založil vlastnú, jazzovú formaciu s názvom ´´Jazz Pops Up´´, kde spracúva svetoznáme hity pop music v jazzovom aranžmá. Využiva tu prvky tradičného jazzu od ragtime, cez stride piano, swing, cez be bop, latino prvky až po súčastné výdobytky moderného jazzu. Projekt sa teší pozitívnej odozve publika o čom svedčí aj počet koncertov, ktoré kvartet absolvoval od svojho vzniku doma i v zahraničí. Okrem aranžérskej činnosti a klavírnej hry, je činný ako manažér projektu. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top