Detail info
Close

Music  club  -  Korhell  +  Lamps

Music club - Korhell + Lamps

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Lúky , 22.02. 2019 o 19:30 h.

music club- Korhell + Lamps

 

Korhell (heavy metal punk)

Skupina Korhell vznikla na prelome rokov 2017-18. Hybnou silou zoskupenia je súlad štyroch rockom, ohňom, vetrom a vodkou ošľahaných muzikantov z Bratislavy. Majú skúsenosti s účinkovaním v rôznych lokálnych hudobných zoskupeniach. Žánrovo oscilujú medzi poctivým tvrdým hard rockom a úprimným melodickým heavy metalom, okoreneným textami v prevažne rodnom jazyku, pojednávajúcimi o existenciálnych a sociálnych témach.

Lamps (grunge rock)

LAMPS ...je hudobná skupina, ktorá vznikla v roku 1997 zakladajúcimi členmi sú Jozef Virág - spev, gitara, Pavol Kováč - bicie, Katarína Kováčová - bassgitara. Pôvodný názov bol Thousands of Lamps a skupina hrala prevažne covre od kapiel ako Nirvána, Radiohead, Bon Jovi, Muse a iné. Hrali aj vlastnú autorskú tvorbu. Po dlhšej odmlke sa skupina obnovila s novým gitaristom Františkom Majerníkom a bassgitaristom Marekom Poloncom. Názov skupiny sa skrátil na LAMPS. Momentálne skupina LAMPS hrá svoje autorské skladby a sem tam aj dáky cover.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top