Detail info
Close

Youtuber

Youtuber

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hrdinom nášho príbehu je odvážny a svalnatý veliteľ Hamilton, ale aj pupkatý a zelený kapitán Shreckington. A je ním aj fešák Maroš z Prievidze, neznámy rybár a medveď František. Ale vlastne to nie je ani jeden z nich. Pretože hrdinom nášho príbehu je v skutočnosti tučný Ferko v okuliaroch, ktorý rád hrá počítačové hry a jedného dňa sa rozhodne stať sa youtuberom. Vo virtuálnom priestore má úspech, pretože svoje fyzické nedostatky ľahko skryje za populárneho avatara, vtipné komentáre a mimoriadne hráčske schopnosti. A tak by to mohlo aj ostať, keby do príbehu nevstúpila Jana. Lenže Jana by chcela pusu aj naživo a nie len na sieti. Fero tak prichádza na to, že v skutočnom živote nie je také ľahké byť niekým iným. 
Inscenácia v réžii mladého režiséra Šimona Spišáka preniká do on-line sveta, v ktorom sa mnohé môže javiť krajšie a úžasnejšie, než je v skutočnosti.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top