Detail info
Close

Dan Bárta & Robert Balzar Trio

74. Hudobné leto Trenčianske Teplice
Dan Bárta & Robert Balzar Trio

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Počas Hudobného leta Trenčianske Teplice v Kursalone tento rok privítame aj obľúbeného českého speváka Dana Bártu s autorskou a interpretačnou formáciou českej jazzovej scény Robert Balzar Trio. Spojenie týchto dvoch hudobných mien patrí niekam na pomedzie jazzu a popu a zaraďuje sa medzi vysoko hodnotené, oceňované a vyhľadávané formácie na českej, slovenskej aj medzinárodnej jazzovej scéne. 

Dan Bárta je spevák a autor, ktorého originálna tvorba je rešpektovaná publikom, hudobníkmi aj kritikou. S rôznymi zoskupeniami vydal viac než dve desiatky autorských albumov, úspešne koncertuje v Čechách, na Slovensku i v zahraničí. Je držiteľom mnohých výročných ocenení Czech Music Awards a získal aj špeciálnu cenu Czech Music Awards ako spevák štvrťstoročia.

Robert Balzar je kontrabasista európskeho formátu, skladateľ, aranžér, vyhľadávaný štúdiový i koncertný hráč, pričom mnohokrát reprezentoval Česko na európskych aj svetových pódiách v rámci rôznych medzinárodných hudobných projektov. Klavirista, skladateľ a aranžér Jiří Levíček hral v známom One O´Clock Big Bandu, ktorého nahrávky boli niekoľkokrát nominované na cenu Grammy. S týmto orchestrom absolvoval mnoho významných festivalov v USA a v Európe. Trojicu talentovaných umelcov uzatvára Kamil Slezák, ktorý absolvoval okrem iného aj päťročné štúdium odboru „Jazz a Pop“ na Universität für Musik und Darstellende Kunst vo Viedni.

Cena vstupenky:

  • Voľné sedenie: 17 € / Senior, ZŤP a študent: 14 €
  • VIP Box A s miestenkou a občerstvením 23 € / osoba
  • VIP Box B s miestenkou a občerstvením 92 € / 4 osoby
  • Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dan Bárta & Robert Balzar Trio
Top