Detail info
Close

RIDA RADAR*BOY WONDER*ČISTYCHOV*MIŠO BIELY

RIDA RADAR*BOY WONDER*ČISTYCHOV*MIŠO BIELY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hip-Hop sa za posledné obdobie dostal na prvé miesto v rebríčku obľúbenosti medzi mladými ludmi a čoraz väčšiu pozornosť získava u nás aj reggae a hlavne nová fúzia medzi týmito žánrami "ganjarap". Takto nazval svoj sound priekopník WEED MUSIC na Slovensku Rida Radar, ktorého vystúpenie si môžete vychutnať na tomto evente.


Rida dlhšie nedal žiaden release no ako sa vyjadril on "zakladám si skôr na tom aby moja tvorba bola originálna a unikátna aj tým, že moje treky si ľudia idu aj po rokoch. Staviam to na kvalitu a chytlavosť a nie masové uploadovanie singlov".

Reggae a ganjarap bude zastupovať so svojim parťákom Dj Spliff, ktorý zároveň odohrá aj svoj set pred koncertami.


Ako další vystúpi Boy Wonder aka Špinavý Poet. Je člen českého labelu "TyNikdy" a u nás ho predstavovať ani veľmi netreba.

Na svojom konte má množstvo silných trekov ako "je to len tráva", "píšem vety", "prekrásny nový svet" alebo "panduri". Počas večera sa môžete tešiť na pestrý prierez jeho tvorbou.


“Čistychov & Mišo Biely” - posledná show s repertoárom starých klasík!


ČisT je s5 a onedlho vydá svoj nový album, ale tento koncert bude rozlúčkou s jeho starou tvorbou a starým menom!!! Ak si tiež vyrástol na klasike, chýba ti trocha oldskool a chcel by si vidieť poslednú show ČISTYCHOV v starom šate určite by si tu nemal chýbať!!! Ako BONUS zaznie prvý krat aj spoločná vec z ČisT-ého albumu na ktorej hosťuje Rida Radar.


Po koncertoch to cele preberie najnovší člen tímu F*CK THEM VI3E (vibe).

VI3E Je jeden z mála DJs a producentov na Slovensku ktorý prezentuje new wave a Bass music ako Basshouse / Dubstep či festivalový Trap.

Momentálne maká na svojom novom EP na ktorom budú hosťovať mená ako Gleb , Opak Dissu , Fobia Kid a iní. Do jeho hudby už spomínaní interpréti v minulosti naložili (hlavne Gleb pre ktorého robil tracky ako “Deadman” či “Lavička Pimpin Intro”) no popri nich vydal tracky aj s Robinom Zootom (Já), Rida Radar a Cptn. Freeman (Ready) a mnohými ďaľšími. Rok 2018 mu zatial okrem spolupráce s RedBull music či F*CK THEM priniesol veľa fans ktorý začínajú formovať Bass movement a je možné že ho uvidíš hrať na rôznych festivaloch na Slovensku. Ty ho ale môžeš vidieť skôr a to na tejto akcii.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture RIDA RADAR*BOY WONDER*ČISTYCHOV*MIŠO BIELY
Top