Detail info
Close

THE BACKWARDS - BEATLES LOVE SONGS

THE BACKWARDS - BEATLES LOVE SONGS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Zažite fantastickú atmosféru 60. rokov na vlastnej koži so skupinou The Backwards a najväčšími hitmi legendárnych The Beatles. Program BEATLES LOVE SONGS Vás na dokonale romanticky naladí.

Dokonalá interpretácia, kompletné naštudovanie jednotlivých albumov, prirodzený talent, perfektný image a umelecký rešpekt priviedol kapelu The Backwards k mnohým svetovým oceneniam.

Hudobná skupina THE BACKWARDS už funguje 21 rokov a za ten čas stihla získať mnoho svetových ocenení. Pravidelne koncertuje v zahraničí, kde patrí k najlepším kapelám na svete interpretujúcim legendárnu štvorku.

Len nedávno sa v RTVS a v Televízii SENZI odvysielal unikátny hudobný dokument „Príbeh košických chrobákov“, ktorý mapuje práve ich hudobnú kariéru.

Tentokrát môžete zažiť hudobnú skupinu The Backwards aj v Žiline! Už 19.12.2017 sa predstaví s programov BEATLES LOVE SONGS aj v Dome Odborov.

To musíte zažiť!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture THE BACKWARDS - BEATLES LOVE SONGS
Top